highway blues

Tjosan. Idag har Hagebys klubbtäcken kommit, dom var faktiskt helt okej, men jag hade förväntat mig en mycket större logga! Menmen, Peia ska få leka modell sen, täcket ska fotas för att sedan läggas ut på hemsidan så medlemmarna kan beställa. Fast jag tror fortfarande att vi hade fått mer sålt om vi hade tagit från Sjöhagen Wear, menmen, det var ju bara jag som tyckte så.. Kommer iallafall bilder under kvällen!

Annars händer inte så mycket idag. Ska städa på mitt skrivbord, på rummet och försöka rensa lite i datorn. I övrigt blir det nog en ganska lugn dag, måste dock försöka leta reda på mitt kontokort, hittar det inte :-O Fast lovar att det ligger under några böcker eller någonting på rummet, skulle vara väldigt typiskt mig..

image108
jag saknar min älskade ..

Kommentarer
Postat av: Carro

Härligt att dem kommit nu, ska bli lite kul att se hur dem ser ut faktiskt. Och du, vad sägs om mys/filmkväll någon dag nu på lovet? :)

2007-12-21 @ 13:19:29
URL: http://resultativ.blogg.se/
Postat av: LinneaDominder

Jag saknar dig. Tycker att vi ska träffas någon dag på lovet nu :)

2007-12-21 @ 16:11:22
Postat av: Amanda

Therese ni får ta och komma upp till sthlm och hälsa på hos oss och billy. Han mår superduper, har blivit superfin och vi har verkligen börjat klicka!
Hoppas allt är bra med er och god fortsätting! kram

2007-12-28 @ 19:01:17

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback