Söndag

Denna dag har tillbringats tillsammans med Klara och Magne! Jajjebjörn, mina favoriter såklart ;-) hihi dom hämtade upp mig imorse, körde mot Mjölby och Sharpman. Stackars lilla Klara mådde inget vidare, haha lider faktiskt lite med henne idag! Jag köpte ingenting idag, är så jävla stolt över mig själv! Tänkte köpa en pipande gris till Teddie men njae, han hade säkert bitit sönder den med en gång så då vart jag lite snål ;-p  Hade även en trevlig stund tillsammans med K och M när vi kom hem från Mjölby, hihi dom är roliga dom! Jag ser fram emot fredag som faaan, pepp as hell!


Sen var de stallmöte, inga kommentarer, jag vill ha eget! Tessan red Sunny, bra jobbar tycker jag. Peisan var skitfin idga, tjohoo! Vill tävla, får jag inte börja tävla snart kommer jag tröttna.. Jag är en sån enorm tävlingsmänniska.. Behöver tävla ;-) Nae, slutpratat! Har lite mail att gå igenom nu..


Ishockey

Denna dag vart ju inte alls som jag hade planerat, men så kan det gå! Var påväg till Skavsta imorse eftersom pappa skulle flyga, men fick vända i Kolmården då dom inte kunde lufta pga dimman, suck. Så åkte hem till bror och hjälpte till med att städa och packa kartonger inför flytten, gick bra, fick dessutom med mig lite härliga sweetshirts hem, toppen! Sen blev det att åka hem och gå ut med hunden innan underbara Klara hämtade upp mig. Vi drog på hockeymatch, stjärnan Mange spelade ;-) Jag är såå dålig på hockey, kan verkligen inga regler och hinner inte med för fem öre med att se den där jävla lilla pucken! Skaffa en större och i en frän färg så man kan se den ordentligt hihi Lika trevlig som alltid tillsammans med Klara, går nog inte ha tråkigt med henne. Mange var ju såklart en stjäna på plan (säger man plan i hockey eller funkar de bara för fotboll?), landslaget nästa ;-p hihi


Nu sitter jag här hemma, framör datan, som vanligt. Har precis skrivit ett nytt CV som jag tänkte skicka iväg. Sen ska jag börja städa lite hade jag tänkt. Får ju två inneboende från och med idag haha, sen måste jag börja kolla lite hur jag ska få ihop allting inför nästa fredag. Hur alla ska få plats, vad som ska inhandlas osv. Ja, jag har lite att stå i helt enkelt, så har inte tid att sitta här och skriva mer idag. Glömde ju fota nått under hockeyn, fy mig! Så de får bli en supersnygg bild på mig istället, de vet jag att ni tycker om ;-) thihi


Sliten

Jag är trött, riktigt sliten! Stallet på förmiddagen idag, Peisan vila och Sunny gick dressyr på stubben. Väldigt fin faktiskt! Ringde till Åsa idag och beställde tid för Sunny, hon skulle få lite akupunktur också, toppen, de kan hon verkligen behöva. Sen ska hon gå igenom högersidan och kolla hur pass öm hon är efter att Carmenzita klättrat på henne.. Idag fick jag knappt klappa på hennes högra sida *hm*, men skulle rida henne iallafall så hon mjukar upp kroppen, blir bara stelare annars tydligen. Pappsen fotade lite idag också, han börjar bli riktigt duktig :-)



Funderar på att efteranmäla till VRF på söndag. Var så pass lite starter så borde gå fort så jag kan hinna till HR att fota DM klasserna. Ska fundera lite på, men vore kul att starta igen. Dessutom så gör de ju inget att jag tävlar Sunny nu, dom som var intresserade hade hittat en mer utbildad så dom tog den istället. Så jaa..Någon som ska till VRF på söndag, vad ska ni rida isåfall? :-) Ska ringa till VRF och kolla om dom överhuvud taget tar emot efteranmälningar, annars behöver jag ju inte ens tänka på saken!

Nu ska jag vila lite. Vi hörs! Puss

Peias comeback

Sitter och tittar på Idol, ena min favorit, Alexander, gick inte vidare :( Hemskt, sjukt härlig röst! Hoppas på att juryn ångrar sig och tar in en extra i programet för han förtjänar att vara med. Han är grym och har en underbar röst, tror absolut att han kan bli en idol! Men men.

De är ju inte så konstigt att Sunny har varit öm runt rumpan och ryggen. Idag fick jag svaret på varför.. Bilden talar för sig själv ! Carmenzita, fy skäms, tänk på att du är gravid !! Dessutom är ni båda ston.. SUCK! Nu blir de att sära på dom iaf, jag vill inte ha en skadad häst som ska säljas !



Hoppträning på Peisan idag, första på ca 7 månader! Gissa om både häst och jag var taggade och sjukt lyckliga?! Älskade underbara Peisan. Men lydnaden är fortfarande inte godkänd, men det tar jag på mig lite också. Då jag inte har någon extrem styrka blir det inte lätt för mig att få tillbaka henne på rätt sätt, så bara börja träna igen! Nu framöver blir det lydnad, galoppträning och teknikträning och lite jobb med pessoasele för att stärka henne. Dock är jag livrädd för de här med pessoasele eftersom Peia är lite bakskygg och de är massa snören och usch! hihi ja, vi får se hur de går med de ;-) Ser verkligen fram emot kommande träningar med Peia, hon känns så extremt possitiv nu.


Filmlänk

Nu på kvällen blev det en skogstur på Sunny tillsammans med Klara och Panzar. Tycker om Klara såå mycket, hon är underbar! :-D Jag bara ler när jag är med henne hihi glöm inte att kolla upp lördagen nu, jag är hemma vid 12! Jag är glad att du står så nära hiihi, btw, Panzar har blivit en biff, en riktig jävla biff! Alltid lika snygg ;-)

Fikapaus och sällskapssjuk

Härlig dag. Stallet många timmar idag tillsammans med Tessan och Yvette. Hoppträning med Sunny, idag var hon pucko igen. As fin igår och pucko idag, varannan dags häst? Dock väldigt lydig idag mot vad hon varit innan! Bra övningar för henne idag tror jag, dock jobbiga, hon är inte van att ha travbommar framför hindrerna hihi en som sagt, nyttigt! Imorgon är det Peiruts tur att hoppträna, eller markarbetsträna. Skulle ha dressyrtränat för KB men strök mig från det. S var ute idag också och kollade på Peia osv, gick bra. Hon kommer ut i nästa vecka troligtvis och provrider, hurra hurra hurra!

Var inne i stan nyss och fikade med underbara Linnea. Tycker om henne väldigt mycket, ser fram emot din 18års dag gumman :) Satt läänge och myste med mitt kaffe och pratade på, som vanligt. Är nog lite sällskapssjuk hihi. Nästa fredag är det dags brudar, middag och utgång. Hoppas alla har fått sina inbjudningar osv, de flesta har ju faktiskt tackat ja, dunderkul! Men kom ihåg, inga presenter och glöm inte pengar till taxi!



Nu måste jag plugga lite, har lovat Linnea att klara teorin den här gången! ;) <3

I will always love you

Shit så dåligt jag mår alltså, bara sover eller ligger i soffan och kollar på TV. Hatar verkligen detta, orkar knappt gå ut med hunden. Imorgon ska jag försöka gå en långpromenad för att tänka på annat och förhoppningsvis må lite bättre, inget kul de här..

Satt och kollade för skojs skull på hastnet nyss. Sjukt mycket fina hästar det finns till salu nu, klart man blir lite sugen. Men nej, jag ska inte ha någon ny häst, jag har varken råd eller tid. Får sattsa helhjärtat på min lilla grå istället. Vi får ju se om vi lyckas kvala nästa år, om vi inte lyckas tror jag iallafall att jag har bestämt mig för hingst till henne. Har funderat ganska mycket på sistone och valet känns nästan självklart. Varför ska jag välja en unghingst som knappt gjort några resultat? Nä, förlitar mig på den gamle goda hingsten Quite Easy. Har alltid velat ha en QE häst så varför inte passa på nu? QE har fina resultat och har lämnat fina avkommor, både stora och små så de känns på något sett som de säkraste hingstvalet :-) Bara hoppas att han är kvar i avel för 2009, annars får de väl bli sonen Qalle!

Läste lite resultat förut och fick se att min lilla ponnybus har skött sig fint med Amanda, superkul. Senaste starten hade han ett nedslag i LCn men såklart snabbast tid, chokad? hihi fina ponny. Saknar honom, så okomplicerad på något sett. Saknar hans glada, vackra ögon och hans gnäggningar när man kom till stallet. Usch, när han är pensionär får han komma tillbaka till mig, längtar! Älskar dig Billybus, kunde ja, skulle jag ta tillbaka dig nu med en gång.. :'(<3


Sunny bängbula, fick damp på henne idag. Knasfia! Blir att försöka få ut henne i skogen så mycket som möjligt den här veckan så hon får tänka på annat. Hade velat starta på Hageby i , men tror inte dom tar emot efteranmälningar tyvärr. Dessutom vet jag inte om jag vågar tävla henne nu när det ska besiktigas osv, tänk om hon skadar sig? hihi

hihi nävars, nu ska jag fortsätta kolla på kamera istället för hästar, är så sugen på D300. Någon som har erfarenhet av den?

Kameradjungeln

Jag är sjukt sugen på att börja fotojobba igen. Saknar det lite faktiskt.. Börjar fundera lite på nu att sälja min gamle vän D70n och köpa mig en ny. Men jag kan inte bestämma mig för vad jag vill ha, eller jo, vill nog ha en Nikon då jag inte vill köpa nya objektiv osv när jag har allt. Men sen då, vilken av alla Nikon ska man ha?! D80n har ju inte fått så jättemycket possitivt, D300 är lite för dyr i dagsläget.. Så nu får  alla fotografer jättegärna kliva fram och kommentera !! Jag själv är ju bara amatörfotograf och har på senaste tiden inte lagt ner nått på kamera och fotografering, men de börjar vakna till liv nu igen så vill ha ordentlig hjälp. Kan alltid vara bra att ha ett extra knäck på helgerna :-)

Vilken kamera passar bäst för ett arbete med djur i rörelse?

Vad har du för kamera? Är du nöjd?
Vad fick du betala för din kamera?


sjuk

Usch. Idag är jag trött, illamående och bara såå sjuk! Sov endast 4 timmar inatt också, känner mig verkligen pissig idag, BääÄ. Men var bara att kliva upp imorse när klockan ringde, hade möte i Norsholm med Anette och Tessie angående helgen och finalen av Bus cup. Det gick bra, men alla tre satt och gäspade konstant, alla var nog lite slitna idag! 
 
Skulle ju ha tävlat idag, kollade resultaten nyss. Måste ha varit en väldigt svår bana, eller? Två nollor i clear rounden och inte en enda i 1m, måste ju vara ett tecken på att banan var för svår? För många av ryttarna som startade har ju varit med tidigar eller vad man ska säga med mycket bra resultat! Menmen, alla kan vi ha dåliga dagar. Var kul att se att Hot Stuff gått bra iallafall, Sofia måste vara stolt. Så tråkigt att jag inte kunde ta henne, hade varit så kul. Menmen. Får sattsa på min älskade lilla ängel i stället! Blir ju tyvärr ingen tävling nästa helg heller, suck suck. Nope, nästa tävling blir i oktober. Ska boka besiktning i veckan också..


Nä, nu har jag inte tid att blogga. Måste ut till hästarna. Sen ska jag lägga mig framför TVn med en chipspåse i famnen och kolla på hål i väggen!  puss på er

Provridning

Nu har jag svullat i mig Mc Donalds, mumma! Har varit i stallet hela dagen idag, sjuukt trött nu. Red ner till kliniken med Sunny imorse då jag tyckte att hon verkade lite öm i högerbak, men Carina kollade och klämde osv och det var absolut ingen fara, men hon tyckte att det var bra att jag kom ner. Så var ju skönt att hon var fräsh! Red Peisan på stubben idag. Joggade mest, hon var lite trött sedan gårddagen, men det gick bra.

Hade ju provridning på Sunny nu ikväll. En familj från Nyköping, jättretrevliga och possitiva. Allting gick superbra, tjejen red Sunny helt rätt och var jättemjuk i sin ridning. Hon hoppade nästan tjejen ur sadeln när dom skulle testa att hoppa också hihi. Så dom kommer ev. och provar igen. Annars blir det att boka besikting nu. Superkul! En annan som var lite kul, är att en familj från Åland har mailat på Sunny. Så långt får hon inte flytta, blir för långt att hälsa på (a) hihi

Imorgon får hästarna gå galoppövningen tror ja, alltså ingen tävling i helgen. Känns bäst så nu när provridningen gick så bra. Sen blir det födelsedagsfirande hela dagen lång! Kim, Johannes, Sofie - ja alla på en gång!


Klara, jag saknar våra uteritter!! :O :(

Uppkörning

Okej, nu räcker det med kommentarer om Sunny, tack. Det blir bara löjligt, så slut pratat om det!

Hade uppkörning imorse. Körde 1h med Anders först och det gick riktigt bra! Var faktiskt länge sen nu som jag körde så bra, så var possitiv inför uppkörningen. Vart chockad bara när jag fick två stycken besiktningsmän i min bil! Men det gick bra, fick köra en sväng inne i stan. Så uppkörningen blev godkänd! Så himla skönt, kul med så mycket possitiva kommentarer om min körning också, allt tack vare Anders kan jag ju säga! Så nu blir det att ta nya tag med teorin, eftersom jag tyvärr kuggade på den. Men nu kan jag ägna mig helt åt den så det borde funka.

Firade min uppkörning med att åka till nyöppnade Kings inne i stan. Hittade såklart massvis med fina saker. Bland annat ett par bruna läderridstövlar *mumma* en as snygg dressyrnosgrimma som var 5,5cm bred! Ja, som vanligt har Kings massvis med fina saker till bra pris. Dock blev det "bara" fyra stycken pannband idag. Reapris nämligen, 200kr för fyra stycken Capone. Det översta ett brunt med pärlor och mässinglänkar. Den andra ett brunt med ett mässingbett som håller ihop läderdelarna (favoriten, letat som en gris efter just ett sådant!). Det tredje ett brunt med guld hela vägen. Och det fjärde ett brunt med mässingbett och en pärla mitt på, supergulligt! Så nu kommer tränsen bli snygga som tusan ;-) thihi


Stallet då. Styrekträning med Sunny, hoppövning som ska hjälpa henne att bli lite mer reaktionssnabb och bli smidig i kroppen. Hon var fantastisk, dock red jag som "hej kom och hjälp mig", så nu blir det att boka en lektion så någon kan skälla lite på mig hihi. Annars gick det bra, hon hoppar bra nu, dock lite slariv in i kombinationer, men tror det är oruttin. Peisan var sjuukt fin idag! Superflyt i traven och hon kämpade på riktigt, riktigt bra idag. Fick ta ett skutt också, sitt första på över 6 månader, gissa om hon var lycklig?! Älsklingen, snart är vi tillbaka!


Nu ska jag äta chockladpudding och läsa Ridsport! Pusspuss

Löjliga kommentarer

Haha det är skrattretande när man läser kommentarerna i förra inlägget! Snacka om att totalt dra en hästras över en kant, vilka jävla fördomar! Ärligt talat nu, ni som var så sjukt fega och inte vågade stå för vilka ni är och vad ni tycker, de är löjligt. Vad spelar de för roll att de är travare i henne? Gör de henne till en sämre häst? Bara för att hon har travare i sig så kan hon inte gå 120 hoppning, bli placerad i dressyr, bli en bra tävlingshäst överhuvud taget? Bullshit, ni verkar inte veta vad ni pratar om. Det finns faktiskt flera tävlingshästar med både fullblod och varmblod i stammen som går riktigt bra, jag själv känner 3 stycken RENRASIGA varmblod som har vinster upp till 140 hoppning, LA dressyr och den tredje vinner nästan varje 1m klass här i Östergötland. Dessutom så är det ju inte bara jag som satt priset på henne, jag har ju lyssnat till vetrinär, dressyrdomare och tränare vad dom tycker. Sen har jag satt ett sånt pris som jag vet att jag skulle betala henne. Dessutom är inte pengarna viktigt i detta fall, de handlar om att hon hamnar rätt! Priset är 60.000kr, finns det en familj som tycker om henne men som tycker hon är för dyr, fine, pruta då. Hamnar hon in en bra familj så kan jag lätt gå ner i pris, no problems. Dessutom får dom med sig utrustning :-) thihi ville bara skriva av mig lite och blir fortfarande så sur på dessa anonyma "talare" och fördumsfulla människor! Åker du och provrider en häst som du bara älskar, underbar i ridningen, pysket, hantering osv. Men sen får du reda på att det finns varmblod i den, vägrar du köpa hästen då?!  Kom igen, väx upp för fan. Fördomar om travare börjar bli uttjatat, kom på nått nytt för fan!

Ni är så jävla fega människor, seriöst. Säg ert namn och stå för vad du tycker istället! Det är ju tur att jag inte tar åt mig för fem öre av vad ni säger, för då hade jag ju skitit i tränare, domare och vetrinärs ord och lyssnat på erat istället och skänkt bort henne :-) Nä, jag tycker de är pinsamt! Så tråkigt att detta är vanligt i hästvärlden..



Btw, har bokat två provridningar nu, kul! Ena familjen verkade toppen, håller en tumme för dom. Nära och bra också :-) Känns bra de här, tur att jag har några som stöttar och tror på mig, för jag är en av dom (A) haha jaja, nu ska ja se idol !

Lovande sto säljes

Utvecklingsbart sto f-02 efter Le Mans säljes till ryttare med mjuk och stadig hand.
Tävlad på lokal nivå med goda resultat. Påbörkad träning av LA rörelser.
Bilder och filmer finns till seriösa spekulanter! Ring eller maila för mer info.
Hem viktigare än priset !

LB dressyr / 1m hoppning



Tess Klintestam
0709 79 59 19
[email protected]

Lets Go

Har inte mycket krafter kvar, hoppas på nya friska krafter när den nya veckan kommer!
Gårddagen var helt underbar, hade sjukt kul! Jag totalt älskar min släkt och alla ni underbara vänner. Fick mig en hel del skratt där när klockan tickade mot 24, herregud! Tack tack tack tack för en dundermysig kväll!

Nä, usch nu måste jag samla mig lite. Måste även ta mig lite i kragen i veckan, stackars hästarna har hamnat lite på sidan av och det är väl inte så himla bra kanske. Blir nog ev. att stryka mig från Åby i helgen, har verkligen inte hunnit träna och jag har faktiskt tappat motivationen lite .. De är ju långt ifrån bra!
Imorgon blir det ev. en  kort uppdatering, uppdagen hela dagen. Fingers crosed my friend! Nu ska jag pussa på min hund, skicka lite sms och lägga mig i sängen! Pusspuss


Inbjudan

Jag har varit så upptagen i veckan så har nästan glömt bort morgondagen!
Pappsen fyller 60 år och jag har fyllt 19 = 79års kalas ;D hihi nae men de bjuds på mat och dricka in the house hela dagen så känner ni för de är ni välkomna =) mina små kompisar kommer bjudas på middag senare i september/början av oktober. Men som sagt, imorgon är det kalas/fest på myckelby gården! pappsen ska firas ordentligt! Så jag kommer att vara hemma hela dagen och tycker inte de är tråkigt med lite mysigt sällskap! thihi
SES IMORGON ;)

Dessa jävla regler

Jag är fortfarande helt överlycklig över Peias friskförklaring! Ni anar inte hur mycket det betyder för mig, och får hon hålla sig frisk framöver kan jag berätta att hennes tävlingsdebut är inplanerad! Oh, snälla lilla häst håll dig frisk nu!

Sliten idag, varit en jobbig vecka. Varit på körskolan varje dag sen i måndags, 4h varje dag! Mitt huvud är helt sprängt känns det som. Men vad gör man inte? Igår var det föreläsning med DUS i Linköping också. Sjukt bra, Stefan från Agria och Mikael från Länsförsäkringar var och talade om säker stallmiljö, brand, skador osv. Helt sjukt så dåliga vi är på säkerhet igentligen! Jag menar, hur många av er stalltjejer har inte en radio i stallet som går på el? Bara en sån grej kan orsaka en livsfarlig brand! Staket, vet ni att elstaket som inte har säkerhetshållor kan skära av en hel hals på en häst när olyckan är framme? Att transportering kan göra att du inte kommer vakna upp igen? Att täckeshängare utanför boxdörren (box där hästen kan titta ut) kan orsaka att hästen får hela munnen avsliten? Jag blev helt chockad, jag måste verkligen se över min egna säkerhet och absolut stallets säkerhet! Superbra föreläsning, alla borde gå på en sådan!

Nu får alla som inte är intresserade sluta läsa. Nu kommer en ROMAN (hihi) om Hageby RK's KM...
Jag kan inte rå för det, men jag är fortfarande jätte besviken, arg, ledsen och irriterad över dom nya KM reglerna i klubben. Dom nya reglerna medför faktiskt mobbning mot vissa ryttare, alla har inte chansen att ens få delta! Detta tror jag faktiskt inte att tävlingssektionen ens kollat upp eller tänkt på. Jag som betalar min medlemsavgift, licensavgift, hjälper till på tävlingar, ställer upp för klubben osv ska inte ens få chansen att vara med på min klubbs mästerskap! Låter inte det sjukt? KM ska enligt propositionen följa TR, detta gör att då att jag inte få starta. För enligt TR får inte min 4åriga häst gå högre än LB dressyr och 1m hoppning, inga undantag. Däremot får min 4åring gå LB dressyr tillsammans med avd A, detta gjorde alltså att det var OK för mig att rida om KM-titeln med dom gamla reglerna. Men men dom nya reglerna, där du MÅSTE rida LA dressyr, får jag inte ens chansen. Hoppningen i detta läge spelar ingen roll efter min 4åring inte får gå avd A förns den är 6år och gjort två felfria rundor i en viss höjd. Så fine! Men när vi hade dom gamla reglerna i dressyren var reglerna att du var tvungen att rida det program du senast tävlade i, dock lägst LB och sedan blev vinnaren den med högst % , helt rättvist enligt min mening då alla hästar kan gå ett LB program. Jag står för detta! Om det nu ska vara såhär tycker jag att vi får dela in KM i två delar, Mini KM och KM. För mig spelar inte förklassen någon roll i detta fall, mig intresserar de inte, det är själva KM klassen som är intressant för mig. Självklart vill jag vara med och "fajtas" om KM titeln, vem vill inte de?

Dock måste jag säga att jag förstår hoppryttarnas situation, tex Matilda som enligt dom gamla reglerna måste hoppa 130cm och det går inte i vårat ridhus och hon kan absolut inte ta samma svängar som en som rider på 1m. Fullt förstårligt och där blir det enda rättvisa sättet att alla rider på samma höjd och därmed kan få samma möjligheter, där tycker jag dom nya reglerna är OK. Men i dressyren kan vi fortfarande gå på % och då även göra tävlingen öppen för alla medlemmar. För jag tycker att alla i en klubb åtminstone ska ha en chans, en möjlighet, att få delta.. Så mitt förslag till tävlingssektionen kommer bli att vi delar in KM. Mini KM för de "mindre ruttinerade hästarna/ryttarna" med lägst LC som klass i dressyr och lägst LD i hoppning. Sedan KM med lägst LA dressyr och LB hoppning för de mer "ruttinerade". Därmed får ALLA en chans, en möjlighet att få vara med att delta..
Det är min åsikt, punkt slut!


back in the game

FRISKFÖRKLARAD
2008-09-10
Ni förstår inte min lycka ..
Cassiopeia <3

Fick endast en behandling i bakknäna pga stelhet. Samt akupunktur i rygg och kors för att mjuka upp musklerna och förebygga skador nu när hon ska sättas igång. Hon visade absolut ingenting på longering, böjprov ja allt :-D Happiness! Så nu blir de vila i 4 dagar för henne sedan sätta igång med träningen. Ska öka galoppövningen från 1dag till 2dagar i veckan tyckte Åsa endast pga att hon är lite stelare i bak och får lätt gallor osv. Så ja, nu är jag glaaaaad !!

___________________________________________________________________________________________

Arg som ett bi på klubben. Ändrat om reglerna i KM, så nu kan ja inte vara med i nån gren, tack för de! Skitkul verkligen arg arg arg arg! Men tur att Tollstad finns, dom har tävling samtidigt så kan jag åka dit istället! Synd bara, hade så jävla gärna vart me i KM, men men så är de.. Jag får väl vänta tills nästa år (om dom inte gör om reglerna då också!) SUCK!

En paus i pluggandet

Hoppsan - en medalj!

Mediernas bristande intresse den här gången var inget undantag. I bästa fall hittar jag några ynka rader i resultatbörsen om hur det gått i stora internationella ridtävlingar, skriver Ann Svärding. En debatt skriven av Ann Svärding, läs den! (klicka på rubriken så kommer du dit). Allt hon skriver är sant och stämmer in till 110%, enligt mig är det sorgligt. Jag var bara tvungen att länka ut den i min lilla pluggpaus så att alla får läsa den. BRA skrivet av Ann, tummen upp för dig! Det är dags att sportredaktörerna vaknar upp nu tycker jag..



Tävling

Ja, då har Sunny debuterat på lokal nivå i hoppning, samt i 90cm! Och hon är bästbästbästbäst!! Dock kan inte jag rida, usch idag skäms jag för min ridning. Jag satt och höll hela tiden, släppte henna aldrig, hade inget tryck i galoppen bakifrån, lättade aldrig varken sits eller hand, skäms! Då är de ju inte så konstigt att hästen kommer fel på varje hinder och får med sig bommarna, nä! Herregud, hon skulle ha stannat på halva banan, men hon är så översnäll och hoppar hur fel hon än kommer, älskling <3 Så nöjd över hennes insatts, inte min. Tvekade inte på ett enda hinder, hoppade trots att banan var hur jävla tung som helst, brydde sig inte om dom andra hästarna, infångare eller nått. ÄLSK <3

Men inget att deppa ihop för, vi laddar om inför Åby nu den 21e! Skiter i Heda och kör bara på Åby. Nu fick ni iallafall en liten uppdatering om tävlingen, nu måste ja plugga! Om ja vågar kanske ja lägger ut filmen, skäms som sagt för min ridning! Hoppas de gick bra för Amanda och Yvette i 1m också, höll tummarna för er! Nu väntar plugg, Puss hej!


Liten uppdatering

Woow, internetförbudet har inte varit ett dugg svårt! Det har rent ut sagt varit skönt att ha varit borta under nästan en vecka. Dock har det inte varit en vecka med lugn och ro, tvärt om! Den här veckan har varit galen och de närmsta två veckorna ser inte roligare ut dom. Allt min tid går åt att plugga teori inför körkortet (med dom nya reglerna så gäller de att sätta de på första försöket), söka jobb, sälja Sunny..Ja, you namned it! Halkan, fan, de var nog bland de roligaste jag gjort i mitt liv, jag satt och as garvade konstant! Min lilla födelsedag var mysig, firades dock inte i onsdags. Firas samtidigt som pappa nästa helg. Men träffade Amanda som bjöd på födelsedagsfika, kommer sakna dig när du åker iväg vännen! Bror och Tessan var här på fika och jag fick ett par supersnygga jeans idag av dom, tack så mycket! Igår fyllde min lilla brorsdotter 4år, Grattis till Ronja! Nä, jag har inte tid att blogga mera nu, tyvärr. Nu blir de mera plugg. Uppdaterar om tävlingen på söndag igen, sen får vi se hur mycket tid de blir över till data, internet och bloggande den kommande tiden. Ni kan få hålla tummarna för silverälgen onsdag 10/9, då får vi en ny dom, vi hoppas på en bra sådan för en gångs skull. Skulle behöva lite uppiggande på hästsidan. De är den enda negativa sidan just nu..

Hoppas ni har de bra, de har iallafall jag! Nu ska jag skicka iväg ett gosigt sms innan jag fortsätter med pluggandet sista halvtimmen innan jag tänker ja ledigt för de är ju trots allt fredagkväll! Puss på er mina vänner, bjuder på en bild på mig (de var faktiskt väldigt länge sen nu!) och min underbara Teddie, ett bevis på hur bra vi mår och hur glada vi är! ;-)