day four at studentveckan.. tror ja !

"Jag är pepp som fan!"
hahaha, balen igår var helt okej, urusel musik och komikerna var väl sådär - men maten var tummen upp! Min klänning fick för sig att glida ner typ hela tiden och jag hade skoskav heela kvällen, aj aj aj!

Träffades hemma hos Josse innan, drack lite champange och vart fotograferade så det stod härliga till! Därefter blev det vit limosin till balen. Jag sägare bara, DOM BLICKARNA ;-) haha vi bara gled in som värsta snobbarna haha. Kul som fan. När vi kom fram blev det en hel del fotande igen, därefter mil lång kö i ca 1h, om inte mer. Orkar inte berätta hela kvällen, men det var trevligt, nu har jag ju iallafall vart på bal.. Efter 5h håruppsättning, smikning, fixa klänning och aa.. tack för att detta är en engångsförteelse !

SUPER MASSA MEGA MYCKET bilder kommer, Josses mamma samt AK tog hur mycket som helst, så de kommer! Bror tog bara tre bilder eller något, slänger in dom här. Men som sagt, håll utkik efter fler bilder!

image149
Jag och baldejten, macke :-)

  

day three at studentveckan

Nu är håret fixat inför morgondagens bal, tjohoo! Jag är i princip svart hårig och har världens längsta hår = ser väldigt fejk ut ;-D haha jaja, det handlar om imorgon och en vecka framåt så de får funka :-)

Red Sunni förut i den as heta värmen, jobbigt jobbigt! Men hon var fin, lyssnade bra och gick riktigt avslappnad på slutet. Har blivit bättre nu sen jag började använda martingalen på henne då slår hon inte med huvudet och har lagt ner stegringarna, tummen upp! Sunni är världens minsta lilla häst :-D haha jag ser ut som en oxe på henne! haha så spara kommentarerna om att jag är för lång, de vet ja ju om och ska ju (tyvärr) inte behålla henna..
image148

Inhoppning nästa vecka, gissa om jag ser fram emot det?! Fast jag tror fortfarande hon kommer bli dressyrpolla!


Anyhow, ska dra mig till Sebbe snart sjunga lite singstar och spela lite guitarr hero innan vi drar vidare till Otten!!!!
Btw, välkomna till mig den 5/6 ty 17.30 för studenfest - alla är välkomna haha, kom gärna på utspringet kl 16 också  ;-)

with you

day two at studentveckan

Dag två på studentveckan av tio och jag är redan pajj, de är inte bra inför framtiden..
Dock inte av sprit denna dag, helt pågrund av andra saker.
IMORGON ses vi på otten, eller hur?


image125
snälla älskling, kan du inte bara bli bra nu :-(
jag vill bara att du ska bli bra, kan du inte säga vart felet sitter!?

Glad att jag har lilla mussepusse nu, fan så fin hon har blivit, dressyrpollan. Ska försöka filma lite i helgen så ska ni får se utvecklingen på henne, dunderponnyn! vuxit en cm tror jag också ;-p hehe



with you

Day one at studentveckan

Ni vill inte ens veta hur hes jag är nu.
Efter att "för vi ska ta studenten" samt "studentens lyckliga dag" gått på repeat i stan och framför allt i klassen SpTu 3 finns det inte mycket till röst kvar hos lilla tess.

Mösspåtagning idag, kl 11.00 är ett minne som sent kommer glömmas. Nu är det verkligen över, nu är det istället 10 dagars festande och bara leva livet. Får jag säga att tårarna rann idag? Av ren glädje, en glädje jag aldrig känt förut. Efter flera år av slit i skolan är det verkligen över, känslan är... finner inga ord.. OBESKRVLIGT! Att du dessutom smygit dig in på livet gör det inte sämre..

Dag ett på studentveckan är över. Lunch och en kall cider på Trädgårn tillsammans med turisterna, därefter ett race upp till Folkparken för fest, kubb, vollyboll - ren sommar och studentglädje!
Imorgon ses vi på Swea för kareooke, eller hur? Jag kan inte sluta le ..

Tack studenten, tack studentveckan, det är och förblir ett minne för livet!
Jag borde även säga tack till väldigt många lärare, men framför allt till Therese R, tacktacktack för stödet!!

       

with you..


Boyce Avenue - With you

Cuz if I got you
I don't need money
I don't need cars
Girl you're my all
Baby you're the best part of my day

One else would do
Cuz with every kiss
And every hug
You make me
Fall in love
And now I
Know I can't be the only one
I bet its hearts all over the world tonight
With the love of they life
Who feel
What I feel when I'm
With you, with you, with you, with you, with you

______________________________________________________________________________________

Ser fram emot en dundervecka, yes I do !

The end

Fy fan vilken hektisk vecka det har varit! Usch, känns som att jag knappt hunnit med att sova om jag ska vara ärlig. MEN, nu mina kära vänner är den sista skoldagen (föralltid) avklarad och jag är lyckligast i världen!! Skrev mitt sista prov idag, rensade ut mitt skåp och bara log, såå skönt! Imorgon är det sista dagen på jobbet, sorgligt. Sen på måndag är det bara tal och information från rektorn, samt att betygen sätts då, sen på tisdag gäller det, MÖSSPÅTAGNING och första dagen på STUDENTVECKAN!!! Jag bara längtar så tårarna börjar rinna! Nu är det inte långt kvar. Jag säger bara:
TORSDAGEN DEN 5 JUNI 2008 KL 16.00 KUNGSGÅRDSGYMNASIET - I'll se you there?


Hästarna har gått ganska lugnt i veckan. Lite lining och löshoppning igår. Musses första löshoppning ever!! Så duktig hon var, skuttade över 90cm utan problem. Vill inte pressa henne med höjderna så fick räcka :-) Peisan är fortfarande halt, så vi får se vad Åsa säger på onsdag. Men hon är pigg och glad så jag hoppas på de bästa!



Våra (DUS) sponsor pikeer är påväg också. Tessan, visst skulle du ha en också? Dom kommer bli så fina så fina,  tack Christer! Fick min jacka idag också, finfin, måste sy in den lite bara! jaja, nu ska jag vila upp mig! Puss 

Give it a change

Puuh, vilken helg. Har jag gjort det jag ska? Nej. Jag skäms om jag ska vara ärlig. Har två prov imorgon och har inte ens öppnat böckerna, usch, mår faktiskt riktigt dåligt av det! Men jag får ärligt talat skylla mig själv för jag har ingen att klandra för det här mer än mig själv, det är ju faktiskt jag som styr och bestämmer över mitt liv så aa, det är bara mitt fel detta. Ska lägga mig i sängen och läsa lite. Nu är det 5 dagar kvar!!!!!

Har varit i stallet nästan hela dagen. Blev utsläpp / ihopsläpp först. Peisan, Jaspis, Sunni och Lilleman skulle släppas ihop. Gick bra, förutom att min galna lilla 4åring inte kunde hålla sig på alla fyra benen och inte i sin egna hage. Suck! Snart får hon gå i en hage med hingststaket om hon ska fortsätta! Jaja. Tog in galningen, spolade henne och borstade och myste lite. Kände på benen, hon är inte varm och har ingen förhöjd puls längre :-D happines! Så nu blir det att öka lite, gå 5min 3ggr / veckan istället för 2ggr / veckan. Måste ju röra på henne annars så är hon ohanterlig! Min älskade lilla häst, du är bäst! Snart är vi igång igen.
Tog även in lillkorven, Sunni. Borstade och myste lite med henne. Lindade benen på henne, såå jävla snäll hon är! Aldrig lindad förut och bryr sig inte ett dugg! Longerade henne vääldigt lätt i ridhuset idag. Mest för att hon skulle få springa av sig all överskottsenergi sen för att komma igång med styrkan. Riktigt fin trav har hon och då har hon varken kondis eller styrka nu , iiih :-D :-D Lilla dressyrponnyn kanske? Vi får se, hon ska löshoppas i vecka nu lite lågt för att testa.. Har redan massor som är intresserade av henne, men hon är faktiskt inte till salu än :-) Måste bygga lite styrka först, lillstumpan!

 - mina flickor :-) <3

Jag vill ha Leffe :-) Ska prata med mamma och pappa och se om vi iallafall kan åka och provrida, han är ju så fin! Men just nu är det ganska ont om pengar menmen. Drömma och hoppas kan man ju få göra, eller hur? Vi vet ju inte hur länge Sunni stannar heller :-(

Var på fotboll idag igen, körde faktiskt hela vägen. Gick skitpiss dåligt. Arg på mig själv!! 3-2 till Hageby, bra jobbat grabbar, snyggt spelad match idag. Cricka gjorde lätt snyggaste målet :-D Du var också duktig, så de så! hihi

Jag borde inte skriva de här i bloggen men seriöst..
Det är sorglig att du inte vågar säga eller skiva dina åsikter direkt till mig och inte ens svarar på mina frågor,  sorgligt faktiskt.. Menmen, du gör dina val och jag mina :-)

Välkommen till familjen

Ja, välkommen Sunni :-)
image136

Mans Santiniqe
e. Le Mans xx
u. Bessy Boop
sto f-2002 160cm
Äg: Therese Klintestam & Linus Wider

Nu har vi varit iväg och hämtat Sunni.
Nya projektet. Du är åtminstone bra vacker tjejen, vi får se vad de blir av dig :-)

Studentmiddag

Igår var det studentmiddar på Harrys med klassen. Jag tyckte att det var trevligt, jag hade roligt iallafall. Blev en ganska dyr middag och kanske lite för mycket vin, men det var det värt :-) Åkte hem ganska tidigt då ingen ville gå ut, ganska skönt att komma hem skapligt faktiskt.


Idag mådde jag så illa som man kan må på morgonen, men det var inte pga vinet från gårdagen eller liknande, absolut ingen baksmälla! Nej, jag hade världens jävla piss mensvärk!! Kunde inte gå, stå, äta, dricka, ingenting. Åkte ut till stallet i ett försök om att fixa allting, men det funkade inte. Slutade med att mamma fick fixa precis allting och jag satt på golvet och havlspydde och var så jävla illamående att jag tjöt. Så fick åka hem igen.
Nu har jag sovit i 3 timmar och det känns redan mycket bättre, så det blir stallet om några timmar igen.

Men innan dess - plugg!

Berättelsen om "Lisa"

Igentligen så bryr jag mig inte ett endaste dugg och jag ska väl igentligen inte yttra mig heller, men jag tycker enbart att det är så fruktansvärt löjlig och omoget beteende när man måste gå bakom ryggen på folk och ja, ens "vänner" med en massa bullshit!

Eftersom jag är så duktig och inte vill måla ut någon person eller nämna några namn byter jag ut namnen i denna underbara verklighetsbaserade lilla berättelsen, skratta gott mina vänner, även ni som är inblandade :-)

Lisa Svensson, har haft 3 hästar i sin ägo och enligt hennes kompis Niklas Karlsson har hon ridit sönder alla sina hästar. Den första hästen Lisa hade i stallet var en ungponny, han blev skadad pga att han hoppade över staketet till hagen, fick fång och allvarlig kolik och fick stå konvalicent i ca 2år. Efter 2år fick Lisa börja sätta igång ponnyn och gjorde detta väldigt försiktigt, hon märkte att hästen inte hade den goda, glada enerig som förut och valde därför att åka tillbaka till djursjukhuset. Där kunde specialisten på hovben och koter konstatera att hästens blod har slutat att cirkulera, fanns ingenting att göra, ponnyn hade ont. Ingen tvekan, ponnyn ska inte få lida bara för att Lisa skulle må bra, efter 2 veckor fick ponnyn galoppera vidare.
= häst nr 1, skadad pga tidigare fång & kolik, inget med ridning eller ryttaren att göra.
Efter mycket om och med bestämde sig Lisa för att köpa en ny ponny, kärlek vid första ögonkastet och efter 1 månad stod den nya ponnyn i stallet. Han hade blivit felriden och dåligt hanterad. Träningen gick lite fort fram detta märkte Lisa av och valde därför att lugna ner träningarna. Efter sommarbetet 8 månader senare kändes ponnyn inte helt okej. Vetrinär kunde då konstatera att ponnyn fått en kotledsinflamation som berodde på ev. ryttarbyte, underlagsbyte samt miljöbyte. Hästen var fullt återställd efter 1månads vila. Såldes 1 år senare fullt frisk.
= häst nr 2, skadad pga ryttarbyte, underlagsbyte alt. miljöbyte. Ingenting med ryttarens ridning att göra.
Lisa valde att gå över på storhäst och sattsa på en unghäst. Efter 2½ månaders letande stod den nya 4åringa hästen i stallet. Denna unghäst växte otroligt fort och det märktes då hon låg ner i box och hage samt att hon lätt blev kaxig i ridningen. Efter vintervilan kändes inte hästen helt okej, hon ömmade. Vetrinär kunde då konstatera att hästen har växt alldeles för mycket på alldeles för kort tid! Hovbenen och skelettet har inte hunnit med. Då skelettet inte hunnit med har yttre hovbenet blivit slitet pga hennes växt och därmed blidas en hälta. Hästen får nu 2 månaders helt vila för att kunna bearbeta sin kropp och komma ikapp med växten därefter beräknad hästen vara frisk.
= häst nr 3, skadad pga för hård växtvärk. Ingenting med ryttarens ridning eller hantering att göra.


Utan denna historia så ser ni att hästarna inte har blivit skadade pga Lisas ridning som Niklas påstår. Lisa har haft en otrolig otur men hon har absolut inte ridit sönder någon häst detta konstaterat av Sveriges bästa vetrinärer. (Om inte Niklas tror på detta kan han få nummer till vetrinärerna och fråga själv) Sen att Niklas dessutom går runt och ljuger om att han ägde Lisas häst nr 2 till folk men sålde honom pga att han var bäng och felriden är en lögn. Att han dessutom säger att Lisa ridit sönder några hästar drömmer han säkert om. Bara för att Lisa (som inte sagt någonting till Niklas eftersom hon inte vill yttra sig i saken) tycker att Niklas rider lite för hårt på sin ponny, två pass om dagen på en otränad häst kan vara tufft, speciellt om den hoppas för ofta, det sliter enormt på benen och speciellt kotlederna, snackar Lisa skit, för hon har minsagt ridit sönder alla sina hästar så hon ska inte yttra sig, vilket hon i detta fall inte gjort så vad får Niklas dessa ideer ifrån? Det är ju först NU som Lisa yttrar sig.. hm.. ? 


Ja, man kan helt enkelt sumera och sammanfatta att hästvärlden är sjuk. Skitsnack är det bästa som finns och folk bara ääälskar att ljuga och ha rätt och vara bäst hela tiden, galet. Men hej, Sveriges huvudstad vet allt, och ni ska veta att dom som bor i sveriges huvudstad rider bäst i sverige - eller hur var det? Kunde dom mest bara kanske? Eller var det bara några brats som ville kunna allt och ville bara bäst? Värt att tänka på..
Jag tycker "Niklas" i detta fall ska tänka efter lite innan han pratar, rykten sprids fort i hästvärlden. Har du nått att säga - säg det då direkt till mig. Det ska jag nämligen göra till dig nästa gång vi ses.. 

SLUT!

Lycka

Jag är lycklig och glad!
Jag vill ha sommar nu, jag vill jag vill jag vill!! Blir inte att fotojobba imorgon på Skogslotten, blir bara lördag förmiddag och ev. söndag förmiddag, hinner tyvärr inte imorgon. Är först jobba på Laxholmen sen till Harrys - Studentmiddag! Yeaahj ska bli trevligt, eller ja jag hoppas på det iallafall. Ser fram emot helgen! Tessan får ju sin goding på söndag så då blir det väl att fota gärnet på den!

Fått lite beställningar på bilder nu, känns bra. Dåligt med beställningar denna gång, folk brukar vara jätte på att beställa när det är ponnytävlingar vet inte varför dom inte beställer denna gång, bilderna vart ju bra. Menmen, så kan det vara. Några beställningar har jag fått iallafall, behövligt nu till studentveckan. Vill ha mina pengar nu så jag kan beställa Billy bilden hos madick, den är ju så fin! Jaja.

Som sagt, jag är lycklig! Nu ska jag sova..

Bus i paddocken

Jag börjar tröttna på onsdagarna nu. Lektionerna är helt onödiga, börja 09.00 och sluta 10.00, känns ju verkligen värt att gå dit. Men jag är duktig och gör det iallafall! Gick direkt ner till stan och solade, helt underbart. Nu börjar det faktiskt synas lite färg också, det är nice. Köpte med mig lite mat hem innan jag körde till stallet.

Mockade och fixade iordning allting innan jag, Tessan och Becka gick ut till paddocken och lekte lite med fyrhjulingen hihi busigt värre men skapligt kul var det! Sedan hjälpte jag till att göra iordning Samantha och Jaspis inför ridning och fotografering (jag fick välja dagens färger mohaha). Jag tyckte det gick bra för båda brudarna idag, tyckte dom skötte sig finfint! Bilderna var ganska bra också faktiskt, vissa vart helt kalasbra! Efter deras ridning gick jag lite med min busa som vanligt, sedan blev vi fotograferade också (A)

    


Sedan jag hem och käkade och lite innan vi begav oss till stallet igen. Provred en 02a, korsning. Trevlig och väldigt välriden. Vi får se vad som händer, ska inte säga för mycket men ni får jättegärna hålla tummarna! :-D 


Dagarna rinner iväg

Nu är det bara 4 skoldagar kvar, sedan sätts betygen. Det är bara 1½ vecka sedan börjar studenten att rulla igång - NU ÄR DET NÄRA! Det lustiga är att jag har jättemycket att göra fortfarande, så går det när man skjuter upp saker och ting hela tiden, så jag har verkligen bara mig själv att skylla. Nu är iallafall psykologin och religionen avklarad, känns dunderbra!


Idag var jag ute och gick i 5min med min tjockis. Tränade lite horsemanship, bäst att passa på nu när jag inte kan rida henne. Mysiga lilla flickan. Fast jag måste banta henne mycket, mycket mer! Hon kan ha gått ner max 2kg hihi jaja, så kan det gå. Saknar att rida henne som fan. Bölar bara av att tänka på saken att det kan dröja 6 månader innan det är dags.. fan. Men imorgon är det provridning, håll en tumme!

Kört i veckan nu, har gått kalasbra! Min spärr och svackande vecka har släppt nu. Känner mig säker i körningen och det bara rullar på. Jag tror att det är nästa vecka jag ska till Lasses, nollkoll ;-D Har iallafall satt lite datum nu som känns viktiga så det är bara att kämpa på. NU ska det bli körkort!!

Ska söka jobb i helgen också, nu har jag velat så mycket fram och tillbaka så nu måste jag bestämma mig!
Men nu ska jag sluta babbla.. Sov dags! Puss på er

once again

Måndag och jag är redan trött på skolan haha
Fotojobbade igår inne på Hageby. Det gick bra, blir ju ganska långa dagar när det är ponnyhoppning, speciellt med lag dessutom. Men jag tyckte det rullade på ganska fort ändå. Tog ca 300 bilder, har redigerat två klasser nu som finns uppe på hemsidan. Grymt nöjd med lagklass bilderna och även vissa LC bilder. LD clear round bilderna vart superkassa haha. Grattis Hageby lag 2 till segern! Btw, jag brännde mig som fan i solen! Helt knallröd idag och har bajsont på axlarna! Så kan de va..

Jag vill ha en frisk och hel häst nuuuu! Eller vill åtminstone att Peisan ska bli bra nuuu :-( Saknar träningarna så jäävla mycket. Tappar så mycket ridning när man inte får hålla igång. BlääÄ

Grattis till Amanda och Billy också som gjorde jättebra ifrån sig på tävlingen! Ett liten pet bara men rundan såg sååå jävla fin ut så man glömde bort de där nedslaget. Du har gjort ett dunderjobb med honom Amanda, ta åt dig! Du är superduktig och tillsammans med B kommer de bli hur bra som helst!! Så grattis igen :-) <3
 

Nu ska jag sova, puuusss

A moment like this

Jag kan inte sova.. Är det någon som ser hockeyn förresten? Visst är väl pinsamt? haha brottning nästa sverige! Nae, nu måste jag sova, lång dag imorgon. But I can't wait, you make me smile ...mmm!
Önskar Amanda ett extra lycka till nu, hihi även ett lycka till, till min kära vän Linnea ;-D hihi rid ordentligt nu!!



A moment like this, some people wait a lifetime for a moment like this, some people search forever for that one special kiss ..

BlääÄ

Underbar lördag!
Satt ute i solen hela förmiddagen och hade det helt jävla underbart! Hej och Välkommen solen! Amanda rullade in på gården i sin fina vita lilla bil runt 12, vi åkte till stallet och fixade iordning allt. Peisan fick sig en dusch eftersom det var så varmt, min lilla fjollpolla! Amanda och jag var jätteduktiga idag faktiskt som hjälpte Linus och gänget med att sätta stolp till sommarhagen, det hade vi väl inte riktigt räknat med men det gick fort så de gjorde inget.

Jag har övningskört idag igen. Gick piss piss dåligt, men så kan det vara.. Annars har jag inte gjort så speciellt mycket idag. Förberett mig inför morgondagens fotojobb som kommer bli as jobbigt. Stå och titta på alla ponnyryttare som inte kan rida och flänga runt banan på snabbast tid. Vill fan också rida nu, helvete! Önskar så mycket att jag hade pengar så jag kunde köpa mig en till häst, för jag tappar såå mycket nu när jag inte kan hålla igång.. Typiskt min tur..

Nä.. Lycka till Amanda, de kommer gå helt kalas imorgon! Lovar att hålla tummarna!

the week..

Veckan har gått så fort att jag har glömt och inte orkat att uppdatera bloggen..

I onsdags var det Mantorp och återbesök med Peisan. Jag vet inte riktigt hur jag ska säga att det gått.. Men hon var bättre i vänsterfram men fortfarande 2.0 grader halt i höger. Hon avbelastar hela tiden frambenen och blir pga helt frambenshalt. Nu är hon sprutat i kotlederna och långt ner på kronranden för att förebygga och hjälpa till benen. Vila ytterligare och sen tillbaka om tre veckor igen.. Hon ska kollas om en vecka om hon är superhalt eller inte, är hon superhalt ska vi ringa Åsa så får vi komma in akut och sätta smärtstillande på henne igen, är hon "normalt" halt så ska hon skrittas 5-10 min på rakt spår 2-3ggr/ veckan. Hon blir helt psykopatiskt nu när hon bara får stå och få stegrar hon och bockar vilket inte är bra för benen därför ska hon skrittas för att tänka på annat (under förutsättning att hon ska stå på alla fyra benen). Mer än så hände inte i onsdags.. Var helt jävla slut!

I torsdags var det jobbet först, var en ganska lugn onsdag så fick sluta vid 15-tiden. Träffade Tessan nere på stan, vi träffade Yvette senare och gick och solade Börjar få lite färg nu, känns härligt! Efter solningen gick vi, som vanligt, till Paus och käkade. Sa hej då till Yvette och sedan drog jag och Tessan på shoppingrunda. Nu är pengarna så jävla slut på kortet som dom kan bli, fuck! Köpte tre olika linnen och på de käk & fika för 3pers, solkort, skor, studentklänninf.. Aa, pengarna är borta nu som sagt. Efter stan blev det hem till mig, satt på altan och hade det supermysigt och åt blåbärspaj! Gick inte att va i stan, IFK spelade mot AIK..

I dag då, fredag. Jobbet först, var så lugnt att vi bakade, städade och käkade mer eller mindre hela dagen. Inte bra!! Fick sluta vid 14.30, underbart! Åkte till stallet och fixade allting innan jag åkte hem och fixade iordning mig. Sen var det dags för fotboll. Hageby - Svärtinge och det svider i hjärtat att säga att vi förlorade! Fy fan så pinsamt. Vilken match, det skulle ha varit 5-1 till Hageby och inte 1-2 till Svärtinge, fuck! Jaja, trevlig tid med min älsklings Tessan iallafall, du vet om att du är bäst va? <3 Härligt med fotboll och lite ögongodis också, mmm ;-) thihi

NU ska jag kolla klart på somnlös i Seattle sen sova! Puss på er.


can you ever love me?

Gissa vem som är mest skoltrött just nu? Jag har svaret, hon heter Tess Klintestam och läser Turism programet på Kungsgårdsgymnasiet i Norrköping. Usch, vet att det är sista slutspurten nu men finns det någon energi över till det då eller? Nae, orken är så jävla totalt slut! Nu är det två veckor kvar till mösspåtagning, fy fan så gött!

Efter skolan idag träffade jag världens bästa Tessan, vi gick och sola. Hel super! Tyckte faktiskt att jag förtjänade lite avkoppling så tjatade med mig Tessan, hon behövde också ta det lite lugnt ;-) thihi efter solningen blev det stallet en snabbis. Återbesök imorgon kl 11.00 -håll tummarna- sen blev det Sydvallen för fotbollsmatch. Ösgötacupen och Hageby fick storstryk.. Dåligt spel idag, för lite snack och för mycket tjaffs! Passningarna gick inte hem och pojkarna sprang med ögonen nere i backen, fy skäms. Två straffar fick vi tur var väl det då domaren var helt borta under hela matchen, speciellt andra halvlek. Domarjävel! Det var ett sånt tillfälle när man bara ville ställa sig och skrika "ut med domar'n och in med Nalle Puh", tror fan han hade dömt bättre än domaren idag.. suck!

Vart ganska snabbt hem då jag vart supermyggbiten och det var kallt. Trisst att pojkarna var arga och deppiga efter matchen, var ju inte så mycket snack med M pga av det.. Men så kan det va. Som sagt, återbesök imorgon med Peia. Jag är så spy nervös att jag bara vill ha nått lugnande...

I need you

Jobbig dag, men jag kan inte riktigt komma på varför.. Har stor lust att bara springa in på toa och spy samt lägga mig ner i sängen och sova. Så jävla sliten idag och allt pga skolan.. Usch vill börja jobba nu!

Har fan inget intressant att säga idag heller.. Har lite att pyssla med den här veckan.. Bokanalys ska in imorgon, Projektrapporten ska in på ondag, matlagningsprov imorgon, idrottsprov på torsdag, layout uppgifter inlämning på fredag.. Jo men visst! Tur att det är match i helgen så man blir lite glad.  Sen är dock nästa vecka exakt lika jobbig..

nahepp, sova nu kanske? aa.. tror nästan så!

image125
tur att du tycker om mig åtmonstone <3

Puss o kram

Jag orkar inte blogga idag, har inget intressant att säga.. Puss o kram
you're nice

fly on the wings of love

Sliten idag. Var en tuff dag igår.. Först plugg, sen stallet ganska snabbt för att sedan göra sig iordning och köra till Roger och Anna. Ja, jag körde faktiskt hela vägen till Skärblacka, yes I'm good! ;-p Naevars, men älskar att köra volvon. Går så jävla mycket bättre då haha. Jaja, körningen gick tummen upp faktiskt. Grillade och fixade naglarna hemma hos Anna, vart toppen som vanligt! Sen vidare till sydvallen för fotbollsmatch. Hageby mot Azech, 5-1 bra jobbat grabbar, en bra match, se till att spela lika bra på söndag nu! Efter matchen åkte jag, Tessan, Cricka och Macke hem till herr Klintestam och tränade vals.. naevars haha vi kollade på film och mer eller mindre halvsov i soffan! Men det var trevligt, filmen var rolig! Kom hem strax efter 03.00 någon gång, minns inte tiden. Var så galet trött!

Nu då.. försöker plugga.. Skrivit halva rapporten för projektarbetet nu. Hur svårt som helst ju, känns som jag skriver samma sak hela tiden. Mammut får gå igenom den och rätta sen! Borde skriva bokanalys också.. Samt plugga matte, matlagning och idrott med tanke på proven denna vecka, men orken är fan slut! Dessutom är det inte lätt att plugga samtidigt som Elfsborg spelar mot Helsingborg! Jag säger bara Anders Svensson.. oj oj oj vilken kille! Snygg och bra på sin sport, bättre kan det ju fan inte bli ;-) Nu blidde de 1-0 till ELF, Daniel Mobeck, HEJA! haha snacka om skruv! ;-)


Har varit i stallet och puttsat lite på världens lenaste 4-åring, de ni! Om knappt en vecka är det återbesök igen, är lite smått nervös. Hoppas på det bästa såklart! Men antar att det är en låång igångsättning.. Nae.. nu ska jag väl försöka plugga lite igen.. Sen blir det en tripp med bilen, hårdkörning nu!!

you're my everything

Jag älskar min lilla polla! Hon är så underbart söt, så mysig och kelen nu när hon inte får röra på sig hihi Dock är hon inne i sin värsta brunst nu så hon vänder ju upp rumpan till allt och alla, lite charmigt. Hoppas hon blir bra snart så jag får komma igång med träningarna igen, saknar Micke träningarna som fan! Hade varit så kul att kvala nu ivår men det kommer fler chanser, huvudsaken är att hon bli bra, min lilla pärla! Kollade nyss på lite hästannonser, vart helt förälskad i en Majim valack! Synd bara att den kostade ca 200.000 kronor och dom finns verkligen inte hos oss "vanliga Svenssons" men så fin den var!

  - min lilla tjockis första veckan hos mig :-)

Gjorde stallet ganska snabbt idag, körde sedan hem hela vägen. Sen körde jag ut en sväng på Tåby också, blir galen på mig själv. Blir så fruktansvärt osäker i vänstersvängar, förstår inte varför!? Men, det blir väl bättre med tiden. Körkort i sommar SKA det bli iallafall. Nu har jag fan haft ett år på mig.

Annars är det lugnt här, har försökt skriva på projektrapporten lite men det går så sjukt dålig så blir bara deprimerad. Sen la jag in lite sånna härliga memories på en ny sida på pixbox. ´Gud vad jag saknar alla fina gamla hästar man har haft genom tiderna. Håller fortfarande på att lägga in och det känns som att hästarna bara har försvunnit ifrån mig alldeles för snabbt, nu senast Bellman. Usch usch. Men life goes on. Puss på er!