show me heaven tonight

Dagarna rinner bara iväg, snart är det nyår!
Gick upp tidigt som vanligt, släppte ut hästarna och gjorde klart ganska tidigt i stallet. Sedan var det dags att åka in till Hageby Ridklubb, skulle träffa Alexx där inne. Dags att hoppa - mer markarbetsträna Samantha. Det var kul, hon är speciell den hästen men härlig när hon väl ger efter och samarbetar! Annars är hon väldigt svår och inte min typ av häst speciellt mycket. Men hur väl känner jag henne lixom? Tredje gången jag rider henne så.. Men det gick bra!

Efter att vi varit i Hageby åkte vi hem, jag red ut på Medina tillsammans med Issa och Proveny, mina älskade <3 Det var helt okej förutom att våra ponnyer var heeelt i gasen! Jäkla tur att jag hade gramanen på Medina annars hade jag åkt i backen vill jag lova! Haha avslutade med lite lätt jogging nere på banan. Duktig ponny !

Peia fick sig en ordentligt borstning bara, vilket var välbehövligt! Så hon skitar ner sig! Gaaaah! Imorgon ska jag sitta på henne, lite nervös med tanke på att hon inte haft någon på ryggen nu nästan på två månader, menmen. Det löser sig alltid.

Ikväll blir det mys hemma, inget krogen för min del alltså. Har världens nackspärr. Se you :*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback