Everything I ever want

Just because you make me smile everyday, my dear love.

Idag är jag såhär konstigt glad trots att allting igentligen har gått skitdåligt. Haha jag tappade min mobil 4 gånger idag i skolan, så nu är den halvt pajj. Jag hade sönder mammas penna, helt onödigt. Provet kändes hur jäkla simpelt som helst och jag tror ärligt talat att jag har gjort allting fel, för så lätt kan det väl inte ha varit, eller?

Stallet gick bra. Peia hade stökat till i boxen så in i helvete så det tog typ 1h att mocka, hästkräk. Men hennes sår hade läkt superfint nu! Regnet stod som spö i backen heela tiden, det åskade, haglade och vädret var verkligen otäckt! Tömkörde iallafall bäs inne i ridhuset i 20min. Hon var finfin, men lite lat. Imorgon ska jag försöka hitta lite runt omkring Millenium, måste hitta någon bra fram- och avskrittningsväg. Sen blir det hoppträning tillsammans med Issa <3 Saknar henne som fan, usch, hur kommer jag klara mig utan henne?!

Pratade med Issanissan i telefon förut, hon är så söt den jäkla glassnissen! Snäällla flytta!? Om inte annat måste ni komma minst en gång i veckan så jag får träffa er, annars så kommer både jag och Peia gråta massor! Sen pratade jag med Amanda också, oh känns så bra att Prinsen har hamnat hos just dig! Jag hoppas verkligen att du förstår hur lycklig jag är över att se er så fina. Den utveckling du gjort med honom.. Det är helt galet!! Så glad <3 Det här förklarar hur det gick på tävlingen: (ni förstår att jag är överlycklig va?)
image101 - DETTA ÄR GÅNGER TVÅ DESSUTOM :'D

Tre bilder på världens snyggaste ponny också då ! Busen<3

image102 image103 image104

Kommentarer
Postat av: jennie

Fan vad roligt vännen :D Ni har verkligen hittat ett toppen stället till honom! Finaste Billy

2008-04-14 @ 22:26:52
URL: http://raiseyourownvoice.blogg.se
Postat av: Åsa

fiina fiina billy :D så jävla kul :D

2008-04-15 @ 12:17:34
URL: http://fillihoe.blogg.se
Postat av: Klara

Vad roligt att Billy bus sköter sig :)

2008-04-15 @ 20:49:18
Postat av: Carro

Så jäkla kul att det går så bra!

2008-04-16 @ 14:18:41
URL: http://resultativ.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback