my love

Här sitter jag i lugn och ro och lyssnar på världens underbaraste Black Jack - Sista dansen, finns det något bättre? Nae, skulle fan inte tro det. Kärlek till Black Jack!! Förstår inte vad folk har emot dansband, seriöst!?

Anyway. Veckan har hittils varit sjukt stressig, har knappt hunnit med mig själv känns det som. I måndags var det skola som gällde för hela slanten. Labb på naturen och blev osams med layout läraren vilket kanske inte var så bra. Men han nästan klart med min hemsida om Meredith MB, den ska ju vara klar nästa vecka.. Suck. Sen stallet, körde hela vägen ut idag - Heja mig! Borsta på kärleken sen hem igen, haha körningen gick sådär..

Idag var det skola igen då. Inget IV på eftermiddagen så slutade 11:50. Blev Halvars med Josefine och Sofia <3 Supermysigt, dock en liten insident haha men kul var det! Tack för en trevlig eftermiddag! Efter det blev det körning ut till stallet igen, gick bra. Sen pluggade jag i stallet medans pappa byggde lite, gick sådär. Har svårt med Naturkunskap.. Sen fick jag ryck och badade lillstumpan, hon var så äckligt skitig! Men ren, snygg och svart vart hon sen ;-) hihi vill rida nuuu! Körde hem sen, pluggade. Pratade lite med Tessan och brorsan som för tillfället är lite små jobbig men snäll (a) hihi

Borde plugga nu igentligen, men har fan gett upp allt nu. Pallar inte skolan längre, ska bli såå skönt att sluta!

image116 image117

Kommentarer
Postat av: Klara

Äre körkort som gäller nu eller? ;D

2008-04-30 @ 09:06:04

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback