shopping.. nooo

Göteborg igår. Det var väl helt okej, jag kände mig illamående mer än halva dagen. Sen vart jag lite sur och små deppig över att jag inte "kunde" handla någonting. Visst kunde jag ju eftersom jag hade pengar men jag hade ingen lust eftersom hästen står skadad och jag vet inte när vi är ute på tävlingsbanorna än.. Så det blev typ ingen shopping iår. Får sattsa på nästa år, då kanske de blir shopping till två? (a) Slutpratat. Detta fick jag med mig hem:
* Tipperary säkerhetsväst, svart 2800kr
* Anna Scarpati schabrak, grå 650kr
Som sagt, chockerande lite för att vara mig, men så kan det vara. Vart lite sur, för dom hade erbjudande på Anna Scarpati schabraken med tillbehörande huva för 1000kr, vilket är ett bra pris. Men mitt schabrak hade dom ingen huva till, bara en brun. Men jag vill ju inte ha en brun huva till ett grått schabrak! Och ändå fick jag betala fullpris för schabraket, det tyckte jag inte var riktigt shysst men så kan det va. Men vart nöjd med västen, för den kostar i vanliga fall 3500 men vi prutade ner den en hel del så det är bra! Så aa, shoppingen dög ;-)

Idag var det lokal hoppning på Hageby. Var där och tittade på Tessan, Carro och Yvette. Även dom andra då  men mest dom hihi fotade lite också och har aldrig tagit så dåliga kort xD hahaha men aa, ibland kan de va så ;-p Grattis Carro till 4e platsen, till Tessan för sjunde placeringen i debuten!! Ni är så duktiga flickor! Vart lite depp att inte kunna vara med själv.. Men aa så kan det va. Nu ska jag sluta babbla.. PUSS!

    

Kommentarer
Postat av: Annica

Super snyggt schabrak!!! Men... har du tagit bort din bilddagbok?

2008-04-27 @ 21:03:46
Postat av: Sofia

Hej tänkte bara kolla om du tog några kort på fjordingarna som va med o tävlade i hageby ;)

2008-04-28 @ 12:14:26
Postat av: Alexandra

vilken affär köpte du tipperary västen.. vill ha en ny o där ja köpte den säljs dom inte längrE:S

2008-04-29 @ 20:26:18
URL: http://misslykkad.bilddagboken.se/
Postat av: Carro

Tack så mycket vännen :)

2008-05-01 @ 16:02:32
URL: http://resultativ.blogg.se/
Postat av: T + L

Du råkade inte ta några kort på en vit liten arab när du ändå var i farten? :)) ^^ Startade sist i 100 cm.

2008-06-05 @ 00:36:55

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback