åskväder och skaplig förkyldning

Usch, mått dåligt nu sedan i lördagsmorse. Jag hatar att vara sjuk för jag blir så himla deppig under den tiden, mår dåligt i hela kroppen på något sett.. Anyway, hade körlektion imorse, gick piss! Kunde inte koncentrera mig för fem öre, bara dunkade i huvudet på mig. Igentligen ska jag inte skylla på de, för min körning var verkligen dålig idag! Men det är bara att lägga det bakom sig och gå vidare.

Har varit ute i stallet och tagit in stona, regnet står som spöö i backen och eftersom dom har så pass lite skydd i hagen är det skönast för dom att stå inne. Dom får stå inne inatt också, dom har varnat för åskväder osv på radion idag och jag är så töntig så vill inte riskera att dom går ute då. Så det blir en runda till stallet senare ikväll och pyssla om hästarna, dom vilar idag då dom blev vaccinerade idag och Sunny gick galoppövningen igår. Måste nog skjuta på provridningen till helgen på henne då hon ska gå lugnt i 2 dagar nu sen sättas igång, ännu en gång. Men vi får se :-) Klara, ska vi ut på en runda i helgen förresten? :-)

Folk frågar mig vad / hur jag ska göra när Sunny är såld, om jag ska skaffa ny eller sattsa allt jag har på Peisan.. Och ska jag vara ärlig så vet jag inte.. Jag vet ju vad jag vill men saken är den att just nu har jag inte råd för en till.. Hade jag haft pengarna hade jag utan tvekan tagit Sofias HS, skulle vara så jävla kul att ha henne! Men jag klarar inte av att stå för alla kostnader själv tyvärr och pappa hjälper mig redan så mycket med Peia :-/ Sen har jag blivit erbjuden en 3åring, skulle också vara kul men då blir de samma problem som med HS, kan inte stå för ALLT själv.. Så jag vet inte om de blir en ny eller om ja får sattsa på Peia. Skulle ju vara toppen om en männsika kommer och frågar om jag vill rida och tävla hans/hennes häst och den personen står för nästan alla kostnader, JA TACK! Men sådana finns ju inte.. Iallafall inte här..

När det är sånt här tråkigt väder, kallt och ruggigt tänker jag på dig.. Vilket i detta fall inte är något bra! Men jag kan inte rå för de, de är inget kul att vara ensam.. Håll om mig? :-$

Typiskt , nu vart det ett sånt här långt inlägg som ingen kommer orka läsa, typiskt.. Aja, PUSS PÅ ER :*

Kommentarer
Postat av: Klara

Jepp uteritt i helgen :D bestämt ;D

2008-08-04 @ 18:13:24
Postat av: sofia

jag förstår dig, tycker det är tråkigt att du inte kan ta HS, men du måste komma och rida någon gång iallafall =)

2008-08-04 @ 21:15:38
URL: http://sofiabostrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback