Stress

Vilken dag, nu är jag så trött!
Började dagen med utsläpp av hästarna och mockning av stallet. Fixade iordning allting så det var klart, skönt! Åkte in till Hageby för körlektion. Gick riktigt bra, underbart! Nu är det inte långt kvar innan det är dags, börjar faktiskt bli lite nervös. Kommer bryta ihop om jag kuggar haha. Nae men fortsätter jag såhär så blir det inga problem enligt A, så det är väl bara att fortsätta "såhär", lättare sagt än gjort kanske.

Efter körlektionen blev det snabblunch, makaroner och kötbullar. Sedan tillbaka till stallet för dressyrträning av Sunny. Oh, jag blir så arg, sur, irriterad och besviken mig själv! Jag kan fan inte rida ordentligt, stackars häst! Nu när hon gått så jävla bra "glömmer jag bort" att hon bara är 4år i psyktet och kräver mer av henne än vad hon kan och förstår. Och då blir jag irriterad och då går de ut över hästen. Och inte fan blir de bättre av att man är sjukt stressad. Nae, fy på mig ett hårt slag med pisken på rumpan ska jag ha idag, skärpning! Sunny kämpade iallafall på de bästa hon kunde stackarn. Satte skänkelvikningarna bra nu, visst blir hon lite hög i nacken men hon sätter dom. Ökningarna funkar inte, blir bara stressad. Galoppen är helt perfekt, bara lite mer styrka från bakbenen sen är det en 8a på den, nu tar hon till och med lättare förvänd! Det gäller bara för mig at rida fram henne ordentligt i traven under lättridning och inte "pressa" henne för mycket i nedsittning. Fick byta sadel idag också, dressyrsadeln låg inge vidare trots allt =/ Men den låg OK på Peia så hon ska få leka dressyrnisse imorgon, idag fick hon vila.. Bilder finns på pixbox..

Efter stallet blev det full fart mot Norsholm och höstens första DUS-möte. Vi hade en hel del att prata om och planera. Men vi har det kul "gänget" och planeringen bara rullar på, skönt. Dock så tappar vi bara mer och mer medlemmar, så nu söker vi 2-3st (18år eller äldre) som känner sig manade att hjälpa till med clinics och liknade. Vi är ett jättebra gäng just nu och har jättekul hela tiden, men vi behöver mer hjälp. Intresserad? Hör av dig till mig isåfall :-)

Dagens fråga blir lite svår idag..
Vad stressar dig mest?

Kommentarer
Postat av: ANna

Bra att du inser att det är ditt och inte hästens fel :)

2008-08-18 @ 22:47:07
Postat av: sofia

Hs kan inte ens hälften av det Sunny kan, stressa inte hon är ju bara bäbis, se på mig ^^,



vad som stressar mig mest, hrm.. att jag snart ska åka och fortfarande inte hittat någon som kan ta hand om HS.

2008-08-18 @ 23:07:24
URL: http://sofiabostrom.blogg.se/
Postat av: Carro

Bra att du nämnde DUS! .. Det fick mig att komma på att vi har endel på g med US nu (har haft 1 litet möte bara), ska ha käpphästfälttävlan på Lördag och fota hästarna på Söndag.. om vädret tillåter dvs.. men i alla fall, kan du så kan du men om inte så går det nog ihop sig ändå. Men du kan ju höra av dig om det, och sry att jag inte messat eller ringt men har haft fullt upp och noll fritid känns det som vilket gjort att jag glömt bort det så då meddelar jag dig här istället så jag inte glömmer, igen. Hoppas det är okej? :)

2008-08-18 @ 23:10:02
URL: http://resultativ.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du kämpar på något otroligt! Härligt gumman! Kram till dig från marie

2008-08-19 @ 06:09:49
Postat av: alexx

har du haft nått under sadeln?

för jag brukar ju vara tvungen att ha kilpadd på den..

2008-08-19 @ 18:01:15
Postat av: Carro

Pei e ju asfin i svart !

2008-08-20 @ 00:53:17
Postat av: Åsa

bussar stressar mig mest tror jag :P lr känns så iaf då dom går så sällan ut till stallet och hem så de är svårt att hinna med allt i stallet ibland om man inte lyckas får skjuts hem :/ missar man bussen får man vänta på nästa i 1 - 1½ timme :(

2008-08-22 @ 13:26:36
URL: http://fillihoe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback