Jennie, du är guld värd!

Först och främst, ett superstort mega maffigt tack till Jennie som fixade min blogg, och ni skulle inte våga säga någonting annat än att den är sjuukt snygg? Jag är såå nöjd med den, förhoppningvis kommer min bloggning bli mycket mer seriös osv nu tack vare den nya designen, blir ju roligare med en fin blogg! Så tack ännu en gång Jennie, guld värt <3


Från och med idag, eller imorse rättare sagt, fick jag för mig att jag skulle börja ett nytt liv. Jag slutade ju med godis i veckorna för att endast äta på lördagar för ett bra tag sen nu och det har funkat kalas! Men jag är fortfarande på och naffsar på dessa jäkla chips flera gånger i veckan och det är inte bra! Så nu blir de förändring, chips endast på fredag eller lördag! Med tanke på att jag inte alls är speciellt godissugen längre sedan "godisförbudet" utan hellre tar ett äpple eller en apelsin, borde det ju funka likabra med "chipsförbudet", eller hur? Allting går ju bara man verkligen vill det! Vi får se hur länge jag klarar mig, men jag vill verkligen sluta äta så mycket chips och skit i veckorna.. Dessutom ska jag gå på morgonen och gärna på kvällen för att få igång min kondition igen. Heja mig! Som sagt, vi får se hur länge denna knäppa idé jag vaknade med imorse fungerar..

För att återgå till de "normala" för ett tag..
Peia och Sunny gick en skrittrunda i skogen idag, båda var superduktiga. Sunny var taggad som vanligt men mamma redde ut allting bra. Peia var latkorv idag så det blir nog hon som åker på "klara-rundan" imorgon ;-) hihi fast börjar de regna blir de Sunny! Provridning ev. igen då denna vecka.. Sen blir det hårdträning inför våran dressyrdebut (förhoppningsvis är hon inte såld innan dess nu när jag är inställd o verkligen vill starta). Alexx, kunde jag låna/testa en dressyrsadel av dig? *ängel* skulle vara snällt isåfall!

Någon som är på G för Bio torsdag eller lördag? :-) Hör av er isfåall! Puss på er och en extra puss till Jennie ;-p

Kommentarer
Postat av: Jennie

Du är för sööt! Blir ju helt glad av dina små söta ord vännen <3 Puss på dig med.

2008-08-11 @ 22:26:50
URL: http://jennuth.webblogg.se/
Postat av: alexx

ofcourse! :)

Bara att hämta den! :)

eller så kan jag ta med den plus dina grejer till hageby på torsdag när jag ska träna så behöver ni inte åka ända hit ;)

2008-08-11 @ 22:27:59
Postat av: Åsa

bloggen vart sjukt fin :D när ska ni starta dressyren? :)

2008-08-13 @ 11:46:21
URL: http://fillihoe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback