Dålig basket och roliga samtal

Härlig dag, jag blir lycklig av de vita som ligger där så vackert på backen! Åkte in till Kings idag och kollade på innetäcken, men det fanns inget i 155, värdelöst att ha stor häst ibland.. Tog ett 145 för att testa men inte funkade de, nää så de blir att lämna tillbaka imorgon så får jag åka till Granngården och kolla vad dom har för någonting, eftersom Avantia inte heller hade något. Red bort till ridhuset med Peisan idag. "Stackarn" har ju stått nu i två dagar eftersom jag varit genomförkyld, behövde verkligen arbetas! Blev att jobba henne låååg i alla gångarter, på gränsen till för låg i vissa lägen, men på henne är de bara bra faktiskt. Ganska lik Billy i ridningen nu när jag tänker efter.. Gosch vad jag saknar min lillprins :-(

Efter stallet (som tog längre tid än vad jag räknat med) så lyssnade jag faktiskt på Hannele och East FM hela vägen hem, hihi duktiga praktikant jävel du är vännen ;-) Gjorde mig iordning lite snabbt, om man nu kan kalla det sig att göra sig iordning. Anyhow, åkte upp till Martina och hämtade henne innan vi körde vidare till Stadium Arena (som btw tog andan ur mig typ, såå häftig!!) och div 1 basket (Dolphins-Nubf). Kass jävla match alltså, förstår inte hur pojkarna spelade idag. Martina och jag hade iallafall väldigt roligt åt våra mr P och mr M ;-) haha you make me laugh girl! Ser fram emot morgondagens match med a-laget. Körde hem Martina och nu sitter jag här.. Usch, vill kasta datorn i väggen, är trött på den! Har förresten kärat ner mig i en ny låt nu också, Akon feat Kat DeLuna - Right Now, riktigt grym och skön låt! Nu till någon jag fick av Martina som får avsluta dagens inlägg hihi jag och min dåliga humor alltså, stor fet PUSS på er !

På flyget
Det första försöket till samlag på höga höjder skedde 1916, men det slutade med en flykrasch. (Är det därför det kallas cockpit?)


Kommentarer
Postat av: Carro

Min häst har 165 och ibland är det för litet med! Helt värdelöst!

2008-12-12 @ 09:02:36
URL: http://carolinerydberg.blogg.se/
Postat av: Martina

måste kläcka kommentaren "Går det bra bubben?!" Hysteriskt roligt ... "go riip gooo riiip"



"Är det dags att fråga hur det gick.."

HAHA



can't wait till tonight :D

2008-12-12 @ 13:26:07

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback