I'm sick of this

Äntligen är denna dag över! Var väldigt slitet att stiga upp när klockan ringde 06.00 imorse. Hade jag varit smart igårkväll hade jag struntat i filmen som slutade aldeles för sent, samt stängt av mobilen på ljudlös under natten. Menmen, lätt att vara efterklok! Tog mig ju iallafall upp imorse, trots att jag bara fick 3 timmars sömn. Åkte till stallet, morgonfodrade och fixade iordning allting samt myste med min lilla pärla i boxen tills det var dags att släppa ut. Var extremt snabb i stallet idag, kl 09.15 var alla hästar ute i hagen, vilket toppentempo! Peisan fick vila idag eftersom jag skulle in till stan för att gå på mellandagsrean tillsammans med Tessan. Vi båda var supersega, trötta och lata till en början, men jag hittade två toppar på New Yorker som jag kan tänka mig på nyår! Dom fick helt enkelt följa med hem, ska prova allting imorgon för att se om det är något som passar. Träffade Emilia och Emilie från gamla klassen också, jag saknar er tjejer!! Efter stan tillsammans med Norrköpings halva befolkning åkte vi till mormor i Söderköping som bjöd släkten på middag. Alltid lika gott och mysigt hemma hos mormor, tycker om att vara där! Efter x-antal timmar hos mormor åkte vi hem, har myst hemma nu bara med julgodis och julmust. Men nu är julen slut och imorgon börjar motionen! Yes, efter stallet imorgonbitti blir det en springtur i skogen för min del, bäst att börja nu med tanke på mitt nyårslöfte. Nä, nu ska jag inte sitta här och skriva mer. Tröttnat på bloggen, alla dessa anonyma jävla kommentarer och nedklankning osv, tycker de är sjukt omoget och oseriöst att jag funderar på att ta bort bloggen. Tydligen får man inte yttra sig om vad man vill eller dela med sig utan sitt privatliv utan att de blir gnäll och tjaffs.. Over and Out!

Kommentarer
Postat av: m

aah visst eren :D älskar hela skivan, men min favorit e nog Girl next door:)

2008-12-26 @ 19:31:12
URL: http://melindaaa.webblogg.se/
Postat av: Jennie

nej, lägg inte ner. det finns alltid folk som är avensjukt, vågar inte stå för vad dom säger osv... men dom är inte värda din energi och verkligen tycker jag inte du ska ge efter!

2008-12-26 @ 19:52:00
URL: http://jennuth.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Ha ha är det bara du som ska ytrande frihet??????

det var en hel vanlig jävla fråga som jag tycker du kan besvara!!!! hur kan du sälja en häst som har två ägare när den andra ägaren inte har skrivit på några papper????

2008-12-26 @ 21:34:53
Postat av: alexx

strunt i dem, jag vill ha din blogg ;D Följ med mig till sörping imorgon ;D jag vågar inte åka själv:P

2008-12-26 @ 21:57:58
Postat av: Martina

DO TAKE IT AWAY BABE ! det är en order :P

2008-12-26 @ 22:48:44
Postat av: tess

anonym: om du har något du vill ha reda på, maila mig istället :) för du har antagligen inte med de och göra, därför ja inte svarar här, PUSS på dig :)

2008-12-27 @ 14:40:31
URL: http://tesskliintestam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback