Me, myself and I

Två dagar kvar sedan är det nytt år!

Detta har varit en konstig dag måste jag säga. Skrittade en sväng på Peisan idag igen, det är ju så mysigt att rida ut i detta underbara väder! Dock har jag slarvat bort alla mina brodd så måste fixa det efter nyår så vi kan hålla igång lite bättre. Imorgon blir det dock en sväng bort till ridhuset och köra lite markarbete inför tävlingen på söndag. Blev chockad över ändå hur lite starter det skulle vara i helgen, bara 27st i clear rounden. Fast skönt, dock måste vi åka från stallet 07.00, vilket i sig betyder att jag måste vara i stallet 05.30, mindre skönt...

Sitter och planerar lite inför nyår nu, kontrollfreak som jag är måste jag veta allt i minsta detalj innan! Imorgon blir det att handla allting, mat, dricka, partyhattar m.m Ska bli så himla kul! Provade klänningen idag, den är så fiiin! Dock vet jag fortfarande inte om jag ska ha det ljusrosa sidenbandet eller det guldglittriga i midjan, hm.. Det löser sig. Fick träffa Alexx en stund idag också, sådant gillar vi, eller jag gillar henne! Synd bara att jag känner mig så osocial när jag kör bil men fick ändå prata lite med varandra.

Vet inte om jag vill kalla mig rik, långt ifrån faktiskt. Men det lönar sig i längden att man sparar lite pengar, då kan man köpa sig något man verkligen vill ha när man känner för de. Så ett tips, spara! Lägg undan en hundring eller något i månaden, kanske 20-50 kr veckan eller liknande så har du tillslut pengar! En fördel dock för att spara är ju att man har en inkomst och inte så mycket utgifter ;-)


Kommentarer
Postat av: Jolin

Orka att folk ska vara svartsjuka.. ;)

2008-12-29 @ 22:25:39
URL: http://jolinm.blogspot.com
Postat av: Jennie

hur går det med nya kameran? :D

2008-12-29 @ 22:35:49
URL: http://jennuth.webblogg.se/
Postat av: Yvette

Jag tycker du ska ha det guldglittriga bandet :) Har inte sätt det, men kan tänka mig att det passar UBER bra när du har guldglittret i håret ;) hihi..

2008-12-30 @ 09:36:34
URL: http://vt.blogg.se/
Postat av: alexx

ja men vet du, att typ fredag kan vi ju skärpa till oss och träffas en stund och prata igenom allt efter vårt nyår ;D

DU ÄR BÄST! du anar inte hur glad jag är att du finns och att vi har blivit så pass bra vänner. puss på dig ;D x)

2008-12-30 @ 11:49:53

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback