Studenttiden ..

Fortfarande förkyld, har legat och tittat på gamla bilder under förmiddagen. Hittade KGB katalogen och Studentkatalogen, jag lovar er att jag nästan fick tårar i ögonen. Gud vad jag saknar klassen, skolan och allt runt omkring! Jag gör faktiskt det, saknar visserligen inte alla prov och läxor, men jag saknar alla personer som stod en så nära under dom tre åren. Alla dessa galna skämt, skratt, bråk och tårar, jag vill ha det tillbaka! Jag minns studentveckan som om det var igår och jag vill bara ha de tillbaka. Jag önskar att jag hade tagit vara på skoltiden bättre, men nu är det försent. Men minnena stannar och dom tänker jag leva vidare på! Nu ska ni få läsa vad mina klasskamrater skrev om mig i KGB katalogen, är som sagt nästan så att en tår faller...

Tess om vi får se, annars blir hon sné. Tess har ett brinnande intresse för hästar, vi hoppas att hon i sommar Skåne bemästrar. Sedan 'hottie' slutat, har inte Tess ögon kunnat njuta. Istället för fint ögongodis har hon fått paussallad som vana, varje onsdag får det i hennes mage åka kana. Ibland kan Tess verkligen se till att bli dumförklarad, men vad gör det när vi vet att hon det mesta klarar. Att hitta drömprinsen har hon dock inte klarat av, men vi vet att han strax dyker upp från världens killhav. Citat vi minns: "Jag vill bara ha lite kärlek och jag vill ha det nuuu!" samt "Vaddå, vad ser flugan för skillnad om han klär ut sig till en geting?"

Ooh, shit alltså. Ge mig tillbaka årskurs tre pågymnasiet, ge mig tillbaka SpTu3, ge mig tillbaka studentveckan 2008! Ni ska veta att ni alltid kommer finnas i mitt hjärta, vi kanske inte var bästa vänner eller skolans bästa klass. Men det vi hade var speciellt och unikt. Jag älskar er och saknar er så orden inte längre räcker till! KÄRLEK till SpTu3 07/08 !


Gusten, Vicy, AK, Fia, Lejla, Tilda, Sebbe
Lovisa, Tess, Emilie, Emilia, Carro, Josse

<3

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kan du inte lägga in några bra ridövningar här i bloggen? :)

2008-12-11 @ 16:44:30

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback