you can't fight what your'e feeling

Gud, alltså jag blir så jävla trött på hästfolk, seriöst. Jag bara orkar inte mer av det här nu! Jag kör mitt race, du kör ditt, okej? Jag behöver inte dina kommentarer och åsikter om allt jag gör eller inte gör. Alla har våra ideér och tankar om hur en häst ska hanteras, ridas, födas osv. Så jävla svårt att acceptera det kan det väl inte vara? Gosh, jag vet att alla hästmänniskorns största intresse efter hästarna är skitsnack men jag är såå trött på det att orden inte ens räcker till! Säg vad du tycker direkt till personen istället för att säga det till någon annan, så blir det missförstånd och så sprids de, fan det är faktiskt jobbigt! Menmen, nu tänker jag inte prata mer om det här för det gör mig bara arg, irriterad, ledsen, besviken och aa.. Nä, slutpratat om det helt enkelt!


Peia fick en liten genomkoll i tisdags. Wanja var även här och masserade henne lite. Har ju varit lite orolig för henne att hon har haft ont eller sådär eftersom hon protesterat ganska mycket på sistone. Men hon var fullt frisk vilket var helt underbart att få höra!! Fick massa beröm för hennes ull, den lilla muskulatur hon har just nu samt utbildningsnivå. Wanja var helt imponerad över henne i longeringen. Räcker ju med att säga trava, galopp, skritt osv så gör hon de, min pärla! Har varit fin i ridningen nu också, massagen gjorde verkligen sitt! Fan så underbart. Visst så säger hon ifrån när det blir för jobbigt eller när hon inte kan eller så men det är ju typisk unghäst så jag tycker de är lugnt. Skuttade lite idag med henne, hon har verkligen börjat lyssna på mina förhållningar nu! Blir ingen M.P träning nu på 3 veckor *gråter* men det blir skönt för Peias del. Älsklingen!

Annars rullar det på. Har tagit igen det mesta jag missat i skolan nu. Ska ha naturprov imorgon, religionsprov på tisdag och Skapa med Blommor inlämning på tisdag också. Fick VG+ på svenska nationella, hatar + och - betyg alltså, så jävla värdelöst! Sen fick jag G+ på Naturinlämningen i förra veckan. VG+ på Konferens (½ poäng från MVG, så jääävla irriterande!) Så just nu känns det bra. Ska höja mitt Idrotts betyg och psykologibetyg bara sen tror jag att jag är "klar".  Idag så bestämde vi student utspringningen, studentmiddagen och student balen med klassen. Men balen skiter jag nog i.. Well well, känns som att det blev mycket text även i detta blogginlägg så slutar nu. Puss på er mina älsklingar :*

 
   
jag saknar fortfarande min B. men min familj har ju aldrig tid att åka till stockholm.. fan !

Kommentarer
Postat av: Carro

Håller med dig med det där om skitsnacken,
men det är nog bara att försöka ignorera det så gott det bara går.
Är i alla fall kul att höra att det går bra med Peia, verkligen :)

2008-01-30 @ 23:35:13
URL: http://resultativ.blogg.se/
Postat av: Anna

Vet inte vad skitsnacket handlat om, men efter att ha hängt med i din blogg en tid vill jag bara säga att jag inte tror det kan finnas någon som tar bättre hand om sin häst än du. Du verkar vara fantastiskt mån om att Peia har allt för att må bra.
Jag säger som Grynet: TA INGEN SKIT! Kram på dej :)

2008-01-31 @ 20:27:30
URL: http://bloggen.fi/lostinspace
Postat av: jennie

Skit snack finns alltid bland häst folk! Låt det bara gå in genom ena örat och sen låta det gå ut genom det andra! Stå på dig tjejen, du vet själv vad som är bäst för er :)

Kul att det går bra både i skolan och med Peia!

2008-01-31 @ 22:35:39
URL: http://jenniesofie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback