Bloggfri helg !

Blev en ganska lång kväll i stallet även denna dag. Gjorde iordning båda damerna inför en ridtur, mammsen fick rida Sunny idag. Så skönt om jag kan få ut båda i skogen samtidigt! Mamma vart allt lite kär i Sunny, de kan jag förstå, hon är supertrevlig! Peia skötte sig fint idag också, lite bitchig imellanåt, men de är bra för då ve jag att hon är frisk ;-) hihi imorgon får Issa hänga med ut på Sunny, sedan ska dom vila i 3 dagar innan det är dags igen.

Imorgon ska tjejorna hoppträna i stallet, är såå sugen! Men de är ett tag kvar innan jag är där igen. Nu måste jag packa iordning lite inför helgen, åker ju till Alex troligtvis redan imorgonkväll. Så blir det inget blogginlägg imorgon så hörs vi igen på måndag! Ha en toppenhelg sålänge så hörs vi! You know my number ;-)

Och sen vill jag bara säga att jag betalade allt (i förra inlägget) utom de till transporten och hindermatrialet, så säg inte att jag är föör bortskämd denna gång. Jag har trots allt blivit "vuxen" och får betala mer själv.. :-)

juuste.. Glömde ju! Lovade ju en bild på padden :-) Dock är tagen med mobilen så ursäkta kvalitén..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback