Home sweet home

Hemma, trött och sliten men ändå lycklig.
Falsterbo veckan har väl varit OK, dock lite besvikelser osv men det kanske man skulle ha räknat med. Träffade faktiskt bara Jennie iår, trodde jag skulle träffa många fler men icke då. Men Falsterbo är ändå Falsterbo och någonting som ska göras varje år, dock blir det nog att tänka om till nästa år. Troligtvis har Peisan lyckas kvala då också ;-)

Köpte mig inte alls mycket iår, ingenting som stod på inköpslistan.. Jo förresten, AS öronhuvan som jag hade förbeställt, dock lite missnöjd med den men men så kan det va. Ska beställa ett helt nytt sett till Globen tror jag. Fick modellen och de jag skulle ha nu i Falsterbo bara se om de blir snyggt på gumman sen.


IDAG mina vänner satt jag på min kära, älskade lilla häst för första gången på ca 5 månader :-D ooh lyckan var så himla enorm, jag bara satt och log! Peisan var sjuuukt pigg och glad, gick med öronen framåt hela tiden och busade så mycket hon kunde på den lilla skrittsträckan! Oh älskade häst, snälla håll dig frisk nu!! <3 Red även Sunny idag för första gången på 2veckor, hon kändes fräsh, skrittade dock bara såklart :-) Imorgon blir de en skrittrunda på båda damerna med mamma!
 

Kommentarer
Postat av: Carro

Skönt för dig vännen :)

2008-07-21 @ 22:25:50
URL: http://resultativ.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback