ständig bloggare

Sitter här med datorn i knät och njuter av sommarvärmen och den stekande solen, semester är dagens ord! Samtidigt som jag älskar att jobba, de här med att stiga upp tidigt på morgonen, göra någon nytta och tjäna pengar, jag menar det är ju helt underbart, meen semester, finns det något bättre när dagarna ser ut som denna?! Nae, jag tror faktiskt inte det. Nu njuter jag av mina sista semesterdagar innan jobbet börjar på måndag, då är det jobb i en veckas tid innan det bär av till Stockholm och världens snyggaste ponny och sedan ner mot Skåne och underbaraste Falsterbo! Semester ännu en gång alltså, lovly! Sedan är det väl dags för jobb igen, tjänar ju inga pengar på att ligga hemma och steka i solen direkt.

Var ute i stallet förut och red min älskade lilla häst. Det är nästan sorljligt så fin hon har blivit Sunny. Det kommer verkligen bli kämpigt att lämna ifrån mig henne men samtidigt blir det bäst så! Var ute och klättrade i skogsbackarna och jobbade henne i en låg galoppform på fältet, hon njöt. Var riktigt trevlig hela rundan utan ett enda bocksprång eller liknande, äntligen! Imorgon skulle jag rida ut med Busters skötare en sväng i skogen för att visa lite vägar, kan bli trevligt. Skulle ju igentligen ha hopptränat imorgon men får skjuta på det. Det får bli löshoppning på måndag istället. Peia är lika fin och snygg som alltid! Äger verkligen hela mitt hjärta!!! Pappa var gulligast och gjorde all mat åt mig, tack !!

Om en timme bär det av mot Å och familjen Svensson. Det har blivit lite av en sommar tradition varje år, dock blir det väl ännu mer speciellt iår med tanke på att Tunisien resan ligger spänt och väntar. Så jag gissar på att det kommer bli mycket prat om utlandet denna helg. Mamma var sötast och köpte cider och vin till mig förut, underbart! Så det blir att köra ut och stanna kvar över natten som vanligt. Så nu blir det inte bloggning förns ev. söndag kväll annars får ni ha tålamod till måndag! Nu måste jag packa in det sista i bilen! :-) Puss på er mina älskade läsare! 

Kommentarer
Postat av: Åsa

ååh om du ska till bromma och hälsa på billy måste du komma till mig och collina ju :D de är nära :D

2008-07-05 @ 21:56:04
URL: http://fillihoe.blogg.se/
Postat av: j e n n u t h

åh längta sönder till F <3' snart snart snart :D :D :D

2008-07-07 @ 01:05:23
URL: http://jennuth.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback