And I'm so glad that your mine

Låång härlig dag i stallet med dom bästaste Tessan och Linda <3 Kom dit strax efter kl 12 och kom hem nu för typ 30min sen, alltså vid 19.30 skapligt helt enkelt! Gjort allt och ingenting i stallet, kändes mest som vi satt ute och snackade och åt bullar, tills klockan blev 16 då åkte vi in till Mc Donalds och käkade "lunch", bra korkade? Jajjebjörn!! Sjukt kul har iallafall jag haft idag och jag vill verkligen göra de här igen, jag är glad i erat sällskap. Under ridningen vart det lite hästbyte efter ett tag då det gick sådär att rida Sunny med en skaplig baksmälla. Så min älskade Tessan fick hoppa upp och jag vart så glad över att se att Sunny faktiskt accepterade Tessan, jag menar hon har ju bara haft mig på ryggen innan så vart sjukligt glad älskade lilla häst <3 Sen att hon gick helt super så vart jag ju bara ännu gladare, äntligen! Jag fick hoppa upp på Lilleman, jäääklar vilken häst! :-D En sån häst ska jag ha en gång i mitt liv haha nu måste ja snart lämna ifrån mig SunnyBunny.. Alltid typiskt när de börjar gå bra.. menmen :-)

   


Igår då? Kortfattat, vi var i Smedby och kollade på Sverige - Spanien surt att vi förlorade men hey, troligtvis Holland sen och då är vi ju borta för länge sen så de spelar ju ingen roll. Vi hade iallafall sjukt trevligt (av de lilla jag minns). Även denna kväll tillbringades med Tessan och Linda, tack flickor! Sen slutade den kanske inte så jättebra, men jag står för mina misstag.. Och förlåt pappsen för att de blev lite sent, jag lovar att det inte ska hända igen!! <3


Jag börjar känna lycka i mitt liv igen :-D Det känns så underbart! Sunny börjar släppa efter nu och bli riktigt trevlig i ridningen, jag har börjat umgås med mina saknade vänner mer och mer! Det som kan vara lite sådär just nu är väl allt de här med Peia, men jag vägrar ge upp! Sen är väl inte kärleken den bästa, men jag är ung & vacker så de kommer ;-)

Kommentarer
Postat av: alexx

SKÖNT! (:

vi måste träffas snart nån gång tack!

2008-06-15 @ 20:30:44
Postat av: Tessan

Oh fina Sunny, tack Tessan för att jag fick rida henne. :) Det var skoj :) <3

2008-06-15 @ 20:47:54
URL: http://tesskarlsson.blogg.se/
Postat av: Louise

Låter som en underbar dag! Jag är säker på att du och Peia kommer fixa det tillsammans!

2008-06-15 @ 21:41:04
URL: http://lulluberg.blogg.se/
Postat av: Carro

Kul att det går bra med Sunny och att du mår bra förövrigt,

dags att ses snart tycker jag dock.. och haha ja, klart kärleken kommer :)

2008-06-17 @ 12:33:03
URL: http://resultativ.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback