Studenten är över & bloggen funkar..

ÄNTLIGEN funkar min käraste lilla blogg igen! :-D
Det är faktiskt så att det inte är jag som har varit slarvig eller någonting sånt, utan bloggen har helt enkelt inte funkat. Det har hänt en hel del sedan förra inlägget, jag har ju för det första TAGIT STUDENTEEEN!! Fy fan vad jag är bra! Ville bara tacka alla underbara vänner (och övrigt folk) som gjort min studentvecka helt oförglömlig, tacktacktack! Nu har jag dock bestämt mig för att dra ner på spriten, ordentligt, för jag har gjort bort mig lite, tyvärr. Tack även alla som kom på min studentfest och tack för presenterna, sms'en,  TACK FÖR ALLT helt enkelt <3


Hästarna går bra. Sunny är inne i en liten trotsperiod nu när allting bara är skitjobbigt och skittråkigt! Men jag ger mig inte och smeker henne lite medhårs så funkar det någelunda. Hon är från och med nu inhoppad dessutom! Helt utan problem och tvekan skuttade hon över krysset fler gånger om. Ett x-antal bocksprång både innan och efter av ren glädje, underbara lilla häst! Nu är det bara fortsätta med konditionsarbetet och galoppen sen blir det snart tävlingsdebut!

Har kört upp min älskade underbaraste Peia till mälarkliniken idag också. Imorgon ska hon magnetrönktas eller magnetundersökas som det så fint heter. Håll tummarna för att dom hittar felet på henne nu, saknar att rida och träna med henne så in i helvete! Det märks även en förändring på henne nu när hon inte får röra på sig, hon blir grinigare, bråkigare, surare i boxen och tappar glöden mer och mer, dessutom går hon bara upp i vikt.. Så snälla bli bra nu!


Kärleken då? Jodu.. Just nu har jag strulat till det så in i helvete att jag bara vill gå och gömma mig någonstans. Jag har några eller iallafall någon att be rejält om ursäkt till. Jag borde ångra mig men saken är den att jag inte gör de.. Är det fel? Som jag sa till mamma så är jag ju trots allt singel o får igentligen göra precis vad jag vill, fast visst, jag borde kanske tänka efter innan ifall det är så att jag sårar någon.. Ska prata med " j " på söndag och be om ursäkt, förlåt !

Kommentarer
Postat av: Pontus

Äsch, är du singel så får du ju ändå gör som du vill, eller hur?

2008-06-10 @ 01:38:30
URL: http://pontusblogg.blogg.se/
Postat av: tess

Jo, men jag behöver inte beté mig illa för de :(

2008-06-10 @ 22:15:52
URL: http://tesskliintestam.blogg.se/
Postat av: Pontus

Kom in på msn !

2008-06-10 @ 22:24:07
URL: http://pontusblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback