my heart will go on

Varför vart du så kaxig helt plötsligt då? Det var ju faktiskt inte jag som startade det hela, och det var inte jag som bad om ursäkt och ville ta tillbaka allting. Sen har jag låtit allting vara, inte tagit upp det igen inte tjatat om det eller ens pratat med dig om det sen kommer du med en sån spydig jävla kommentar i min blogg. Seriöst Alexx, så lågt trodde jag inte att du kunde sjunka. Jag är as irriterad på dig för det du sa, men jag hakar inte upp mig på de, jag lever vidare mitt liv. Jag har folk runt omkring mig som säger åt mig att glömma de, gå vidare, ta emot ursäkten osv, och faktum är att jag försöker.. Men tanke på vad du & ja gått igenom känns de ganska tråkigt att de här hände.. Det är ganska tråkigt att du ska komma med en sådan kommentar nu, faktiskt.. Så jag antar att det i slutändan är jag som får be om ursäkt iallafall, trots att jag bara ville åt saninngen? Men skitsamma, du har ju så många vänner iallafall, så vad ska du med mig till? Så lycka till med ponnyerna, Samantha, Gustav och alla.. And I'll se you another day..


Men nog pratat om det, till något roligare (?). Peia är fortfarande halt. Svullen i vänster bak och även lite varm där, hennes jäkla vita ben, typiskt. Så idag har hon gått i sjukhage och grinat, sen fick hon gå in vid lunch, bli borstad ordentligt och bara mysa med lilla mig. Sen på med BoT skydden på bakbenen och kylgelé på frambenen.. Känns lite trisst att det skulle komma just nu de här.. Men vad fan, någon gång måste man ju drabbas, iallafall om man heter Tess Klintestam.. Älskar iallafall dig min lilla pärla Peia. Spelar ingen roll om du blir elit häst eller inte, du har verkligen fångat mitt hjärta, skuttar gärna runt 90-klasser med dig även om mitt mål egentligen ligger långt där ifrån..

Tessan flyttar på lördag. Det ser ut som vi får skjuta upp våran flytt en månad, fan. Men min vanliga tur.. Helvete! Just nu känns mitt liv helt katastrofalt, ingetning går som de ska, folk verkar "gömma" sig mer och mer för mig. Vet inte riktigt vad jag gjort? Äh, jag orkar fan inte.. Har mamma & pappa, alltid ni <3 Nä, nu är deppet slut, om en vecka får jag träffa B, eller? :')

image75

Kommentarer
Postat av: Johanna

Våfflor eller pannkakor? Svara i min blogg! :)

2008-03-25 @ 17:54:05
URL: http://www.menjohanna.blogg.se/
Postat av: Klara

vilken fin blogg du har (: !

kommentera gärna min blogg och tipsa om grymma affärer i sthlm!

2008-03-25 @ 18:08:16
URL: http://lifeofklara.blogg.se
Postat av: jennie

Aw vännen, deppa inte ihop nu! I'm here for you!

2008-03-26 @ 00:22:33
URL: http://jennuth.blogspot.com
Postat av: Pontus

Hjärtat. Skit i vad andra säger, du vet ju bäst själv hur det ligger till, eller hur?!
Så skit i vad Alex säger, jag vet, det svider i hjärtat men om hon håller på så, så ska du inte bry dig.
Och jag står här, jag lovar.
Och nästa vecka ska vi ju fika :D

2008-03-26 @ 09:04:31
URL: http://pontusblogg.blogg.se
Postat av: Carro

Aldrig att jag gömmer mig för dig kan jag lova,
en gång bland de närmsta = alltid bland de närmsta

2008-03-26 @ 22:01:31
URL: http://resultativ.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback