nobody likes you

Min blogg har blivit hel bäng! Det går inte läsa kommentarer eller ens läsa sparade inlägg, så jäkla irriterande! Men, ska inte haka upp mig på det. "han" är väl inne i en period nu när "han" inte vill funka för mig, dumma bloggis! Idag har jag inte gjort speciellt mycket.. Eller jo! Varit supersugen på att åka pulka! Sen har jag varit världsbäst på att bygga snögubbar, I'm good! Jag döpte denna gubbe till Curta (ja, med C, de är faktiskt viktigt!). Visst är han väl bara för vacker !! Det verkar vara den enda lilla pojke som tycker om mig här i världen, hahaha ;-D Min dumma voffi bet sönder honom sen.. Dumt av mig att leka med snö eftersom voffi älskar snö, speciellt att äta det, suck.


Idag kom denna på posten, tackar man tackar. Alltid lika trevlig att få paket på posten! Snygg var den också. Synd bara att det är typ 1 månad kvar innan den får användas, bajs.. Men så är det. Samma gäller ju den fina lilla vita mössan (som vi inte fått än!!!), en vecka ska den användas.. 700kr åt helvete lixom, egentligen ;-p Men fan, det är en vecka att minnas för livet så det får gå. När vi ändå pratar paket är jag as irriterad på att mitt Börjes paket inte kommit än.. Fan ska man behöva ringa & påminna för?!


Peisan då? Jo, hon är fortfarande halt.. Den lilla skurken.. Men de har blivit bättre för svullnaden har gått ner. Så imorgon ska hon få röra lite på sig. Jag ska gå lite om det inte är för halt på vägarna. Men hingstkedja och lina är fan ett måste för hon är helvild! haha stackarn. Men min lilla pärla, älskar henne mest iallafall.

Idag är jag arg, men imorgonbitti kommer jag vara lyckligast! Imorgon ska jag leka med Tessan :-D <3  Btw, skönt att det är "över" nu med Pontus och Alexx.. Eller över och över, men vi har pratat om det och gått vidare.. Pontus och jag ska fika på tisdag, HELL YEAH! Alexx lär jag väl träffa i helgen eller när hon ska hoppträna Mantha hos Linus..

Kommentarer
Postat av: Martina

Mitt paket har heller inte kommit, ja blir svin arg ! :P riktigt störigt

2008-03-26 @ 21:24:39
Postat av: Anna

Oj, min mössa gick på 900 pix ;O

2008-03-26 @ 21:40:51
Postat av: Tessan

Haha, lugna dig lite me mössan, vem vet. du kanske inte får ta studenten;) har du pluggat ordentligt? hahaha!!!

2008-03-26 @ 22:43:46
URL: http://tessanzessan.blogg.se
Postat av: sofia

jag drömde om dig inatt!! hihi jag drömde att du och peia var ute och red i HS hage hahaha

2008-03-27 @ 12:18:00
URL: http://sofiabostrom.blogg.se
Postat av: jennie

Haha, du jag hade sjuka drömmar om dig i natt och Tessan xD Haha, fråga inte vad jag fick det i från.

2008-03-29 @ 10:32:21
URL: http://jennuth.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback