Something right

Idag mår jag lite bättre. Självklart är jag öm i kroppen fortfarande men känns inte alls likadant som igår. Dock värker mitt högerben fortfarande ganska ordentligt. Men enligt pappa är det inte så konstigt eftersom Peia sparkade mig på smalbenet. Så är lite blå fortfarande och kan som sagt inte riktigt stödja på det, så det blir ingen basket på måndag. Fast kan ju vara ganska skönt det också..


Idag var vi och hämtade sadeln på Sharpman. Så är benet bättre imorgon ska jag provrida i den. Den nya kommer ju som sagt inte förns tidigast onsdag. Skulle vilja provhoppa den innan tävlingen, menmen. Jag var ute och betade me Peisan idag, hon njöt. Jag med, kändes verkligen som vår. Solen lyste, höll på att gå ner. Gräset var grönt och det var full fart i stallet. Btw, har jag sagt att vi trodligtvis ska flytta? Blir klart i veckan, längtar så <3

Kikade runt lite idag på zoovillage och hittade massa nya snygga kläder som jag bara suktar efter, t.ex. ett par Replay jeans ser superläckra ut, precis den modell jag letat efter!! Synd bara att dom kostar 1500kr, men dom är ju så snygga :-/ Hittade även ett par snygga Fred Perry skor, vita med beiga och bruna detaljer <3 Sen hade dom läckra Acne jeans, BillaBong tröjor och Jenny Hellström hood tröjor. Men de har jag inte råd med nu, nopes! Sen kikade jag in på Equilines hemsida och hittade både gramanen och förbygeln jag letat efter men hittar ingen återförsäljare till dom! Gaah så illa, men kan ju gissa på att båda kostar runt 2000.. Så de får väl också vänta. Tänkte iallafall kolla på bricolen/förbyglen i GBG och se om den finns där och se vad priset ligger på.

Vart as irriterad på Exklusive idag! Kollade på deras erbjudande. Och då hade dom en KL hoodtröja, den marinblå till ett superpris på 499kr! Men sen när man ska klicka på den för beställning så står det att den inte finns längre, kan man inte ta bort produkten då? Gaah, jag ville ju ha den blåa också. Har ju den grå och bara ääälskar den! Men fan, ville ju ha den blåa också.. jaja.. Var väl lika bra för min ekonomi att den inte fanns..

Slutbabblat för idag. Bjuder på lite pics idag också, egobilder för en gångs skull ;-) i know you like it! haha
Jag efter frisören, aaas missnöjd! Hon klippte ju för fan av mig halva håret :-O dessutom mörkt igen..
 

Redo för en dag i stallet ..
 

och så min älskade KL tröja såklart som jag tror ja glömt att visa här? Älskar den, värd varenda krona! (KL bög som ja är)


och avslutningvis , mina älskade pärlor :-)
  

Kommentarer
Postat av: Marie

Oj, ska ni kanske flytta. Vad spännande. Vart bär det av i så fall?
Jätte fina bilder du tagit och du är jätte fin i håret.
Kram Marie

2008-03-15 @ 23:19:55
Postat av: Klara

Tjingeling!

Replay jeansen finns på D Company som ligger mitt emot gina. Dööö läckra :D Jag köpte min föbygel på avantia. 500 kr tror jag. Den ser ju nästan precis ut som den som du hade på bilden :)
:D

2008-03-16 @ 12:55:11
Postat av: Åsa

vart köpte du din KL tröja och för hur mkt? älskar KL :D:D

2008-03-17 @ 14:05:44
URL: http://fillihoe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback