fly on the wings of love

Sliten idag. Var en tuff dag igår.. Först plugg, sen stallet ganska snabbt för att sedan göra sig iordning och köra till Roger och Anna. Ja, jag körde faktiskt hela vägen till Skärblacka, yes I'm good! ;-p Naevars, men älskar att köra volvon. Går så jävla mycket bättre då haha. Jaja, körningen gick tummen upp faktiskt. Grillade och fixade naglarna hemma hos Anna, vart toppen som vanligt! Sen vidare till sydvallen för fotbollsmatch. Hageby mot Azech, 5-1 bra jobbat grabbar, en bra match, se till att spela lika bra på söndag nu! Efter matchen åkte jag, Tessan, Cricka och Macke hem till herr Klintestam och tränade vals.. naevars haha vi kollade på film och mer eller mindre halvsov i soffan! Men det var trevligt, filmen var rolig! Kom hem strax efter 03.00 någon gång, minns inte tiden. Var så galet trött!

Nu då.. försöker plugga.. Skrivit halva rapporten för projektarbetet nu. Hur svårt som helst ju, känns som jag skriver samma sak hela tiden. Mammut får gå igenom den och rätta sen! Borde skriva bokanalys också.. Samt plugga matte, matlagning och idrott med tanke på proven denna vecka, men orken är fan slut! Dessutom är det inte lätt att plugga samtidigt som Elfsborg spelar mot Helsingborg! Jag säger bara Anders Svensson.. oj oj oj vilken kille! Snygg och bra på sin sport, bättre kan det ju fan inte bli ;-) Nu blidde de 1-0 till ELF, Daniel Mobeck, HEJA! haha snacka om skruv! ;-)


Har varit i stallet och puttsat lite på världens lenaste 4-åring, de ni! Om knappt en vecka är det återbesök igen, är lite smått nervös. Hoppas på det bästa såklart! Men antar att det är en låång igångsättning.. Nae.. nu ska jag väl försöka plugga lite igen.. Sen blir det en tripp med bilen, hårdkörning nu!!

Kommentarer
Postat av: Åsa

hunkig som faan ;)

2008-05-05 @ 03:52:29
URL: http://fillihoe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback