Give it a change

Puuh, vilken helg. Har jag gjort det jag ska? Nej. Jag skäms om jag ska vara ärlig. Har två prov imorgon och har inte ens öppnat böckerna, usch, mår faktiskt riktigt dåligt av det! Men jag får ärligt talat skylla mig själv för jag har ingen att klandra för det här mer än mig själv, det är ju faktiskt jag som styr och bestämmer över mitt liv så aa, det är bara mitt fel detta. Ska lägga mig i sängen och läsa lite. Nu är det 5 dagar kvar!!!!!

Har varit i stallet nästan hela dagen. Blev utsläpp / ihopsläpp först. Peisan, Jaspis, Sunni och Lilleman skulle släppas ihop. Gick bra, förutom att min galna lilla 4åring inte kunde hålla sig på alla fyra benen och inte i sin egna hage. Suck! Snart får hon gå i en hage med hingststaket om hon ska fortsätta! Jaja. Tog in galningen, spolade henne och borstade och myste lite. Kände på benen, hon är inte varm och har ingen förhöjd puls längre :-D happines! Så nu blir det att öka lite, gå 5min 3ggr / veckan istället för 2ggr / veckan. Måste ju röra på henne annars så är hon ohanterlig! Min älskade lilla häst, du är bäst! Snart är vi igång igen.
Tog även in lillkorven, Sunni. Borstade och myste lite med henne. Lindade benen på henne, såå jävla snäll hon är! Aldrig lindad förut och bryr sig inte ett dugg! Longerade henne vääldigt lätt i ridhuset idag. Mest för att hon skulle få springa av sig all överskottsenergi sen för att komma igång med styrkan. Riktigt fin trav har hon och då har hon varken kondis eller styrka nu , iiih :-D :-D Lilla dressyrponnyn kanske? Vi får se, hon ska löshoppas i vecka nu lite lågt för att testa.. Har redan massor som är intresserade av henne, men hon är faktiskt inte till salu än :-) Måste bygga lite styrka först, lillstumpan!

 - mina flickor :-) <3

Jag vill ha Leffe :-) Ska prata med mamma och pappa och se om vi iallafall kan åka och provrida, han är ju så fin! Men just nu är det ganska ont om pengar menmen. Drömma och hoppas kan man ju få göra, eller hur? Vi vet ju inte hur länge Sunni stannar heller :-(

Var på fotboll idag igen, körde faktiskt hela vägen. Gick skitpiss dåligt. Arg på mig själv!! 3-2 till Hageby, bra jobbat grabbar, snyggt spelad match idag. Cricka gjorde lätt snyggaste målet :-D Du var också duktig, så de så! hihi

Jag borde inte skriva de här i bloggen men seriöst..
Det är sorglig att du inte vågar säga eller skiva dina åsikter direkt till mig och inte ens svarar på mina frågor,  sorgligt faktiskt.. Menmen, du gör dina val och jag mina :-)

Kommentarer
Postat av: melinda

skulle dom inte ha 200 000:- för leffe? :O

2008-05-19 @ 16:47:33
Postat av: Anonym

Är Leffe till salu? Man kanske skulle övertala sina föräldrar om en tredje häst haha:P

2008-05-19 @ 19:43:58
Postat av: Klara

Leffe är fin. Synd att man inte är rika tjejen.. Kommer du på iv imorgon? :)

2008-05-19 @ 20:32:08
Postat av: tess

klart de blir IV, praktiskt prov o skit ju :O

2008-05-19 @ 23:00:11
URL: http://tesskliintestam.blogg.se
Postat av: amelie

den nya lilla krabaten ser skitfin ut! hoppas att peisan blir fit for fight snart! kram amelie

2008-05-20 @ 09:19:35
Postat av: felicia

de e klart han är fin om han heter leffe :) hihi, spännande! :) vad är det för något då? :)

2008-05-27 @ 20:54:06
URL: http://fiilippaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback