Resfeber

Halsen känns faktiskt lite bättre! Dock så tror jag att jag håller på att få resfeber. Jag känner mig allmänt trött, hängig, nervös osv. Antingen är det ett virus i kroppen som inte riktigt vill ge med sig eller så är det, som jag tror, resfeber. Jag är ju en av dom människorna som är extremt flygrädd och oroar mig väldigt mycket när jag ska åka iväg, långt bort. Jag går och tänker på hur voffsingen mår, om hästarna är ok osv osv. Har alltid väldigt svårt att slappna av, trisst när man faktiskt har semester, men sån är jag.

Skulle åkt in till stan idag och fotat Linn och henned grupp när dom uppträdde på Kulturkammaren, men tyvärr hade jag ingen tillgång till bil så de blev inget. Supertråkigt för jag var taggad att fota! Just de, när jag ändå pratar om fotografering osv, så ska jag börja igen med fotojobbet. Men ska byta ut "mister D". Så om någon är intresserad så har jag en D70s till salu, med eller utan objektiv. It's up to you! Var nere och lekte med min nya älskling igå ;-) hihi tack för en trevlig dag igår förresten Linnea och Hanna <3

Stallet idag gick väldigt långsamt, förstår inte varför. Skuttade lite lätt på båda tjejerna idag. Sunny är helt fantastisk nu, känns som att hon börjar hitta sig själv igen. Guuud så fin hon är alltså! Hon bara flyger över hindrerna, älskling! Jobbade lite lätt med båda att hoppa på böjt spår. Skutta över ett kryss på ca 40cm, landa i rätt galopp och bara ta krysset som ett extra galoppsprång typ, funkade toppen på båda. Sedan när dom "släppte till" i galoppen och var riktigt runda vände jag förbi krysset och tog oxern istället, ca 90cm. Väldigt nyttigt för båda och ett lagom jobbigt arbete. Hade gärna åkt till banhoppningsträningen på Ullevi imorgon, men hinner inte. Har inte ens börjat packa än..


Nä, nu måste jag ut med voffsi, han går här och gnäller... Pusspuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback