Lovande sto säljes

Utvecklingsbart sto f-02 efter Le Mans säljes till ryttare med mjuk och stadig hand.
Tävlad på lokal nivå med goda resultat. Påbörkad träning av LA rörelser.
Bilder och filmer finns till seriösa spekulanter! Ring eller maila för mer info.
Hem viktigare än priset !

LB dressyr / 1m hoppning



Tess Klintestam
0709 79 59 19
[email protected]

Kommentarer
Postat av: Anonym

såg henne på hastannonnser, tror du får sänka ner henne iallafall 30.000

2008-09-17 @ 11:54:57
Postat av: Anonym

jag tycker också det är ett ganska krafftigt pris, med tanke på att hon är hälften travare..

2008-09-17 @ 12:10:28
Postat av: Pia

vad menas med godkända resultat?

2008-09-17 @ 16:03:48
Postat av: Sandra

Man kan väl inte sänka priset med 30.000? tycker hon är shit fin men är inte så inne på priser men tror nog att du kan sätta rätt pris på hon :) och bara för att de är travare i hon behöver inte betyda att hon borde va jätte billig! kan vara riktigt fin ändå!

2008-09-17 @ 16:31:58
Postat av: Anonym

Håller med om att priset är lite väl saftigt.

2008-09-17 @ 16:39:04
Postat av: Anonym

Sandra, hon kan bli riktigt fin ändå, MEN, det syns både på dressyr och hoppfilmerna att det är travare i henne, och det kommer även dommarna i dressy märka, vilket kommer dra ner på poängen, det är ganska uppenbart.

Jag hade absolut inte betalat ett öre över 40.000 för henne, runt 35.000 är mer lagom..

2008-09-17 @ 17:07:21
Postat av: ida

det var inte många som vågade stå för vilka de var. priset ligger väl på 60 tusen tror jag, jag hade betalat 25 max. finns nog inte många tävlingsryttare som vill ha en häst som är hälften travare, samtidigt finns det nog inte många hobbyryttare som betalar 60.000 för en hobbyhäst, nejdu tess du gan ju inte ens 6.000 för henne själv och så mycket arbeta har du inte lagt ner så hon ökar 54.000!!!

2008-09-17 @ 17:51:13
Postat av: sofia..

men gud va alla är elaka här. och ni som pratar verkar inte veta mycket eftersom att hon INTE är hälften travare utan hälften fullblod ? eller har jag fel ?.. det har iaf jag trott, jag tycker själv att priser är passande för annarskommer det en massa som inte kan så mkt köpa henne och det inte blir nått. sen bara för att det står 60 000kr är ju inte det ett fast pris utan billigare vid rätt hem ? jag håler iaf på dig tess..

2008-09-17 @ 18:18:17
Postat av: jossan

Det är travare i henne, då jag känner till hästen. Bara för att man köper en häst för typ 20.000 så betyder det inte att man kan mindre än om man köper en för 60.000

2008-09-17 @ 19:06:21
Postat av: Terese

Vad tråkigt det är när man kollar in i en blogg såhär, och man ser många som kommenterar men inte skriver sina namn,som du skrev Ida(vem du nu är),Man vågar inte stå för sin åsikt. Vilket jag personligen tycker är väldigt dåligt. Folk får absolut tycka vad man vill, vi har ju yttrandefrihet här i Sverige, men då tycker jag också att man ska stå upp för vad man skriver och att skriva sitt namn. Tess har satt det pris som hon anser att hästen är värd. Det är ingen annan som kan bestämma det åt henne. Vissa tycker hon är värd en summa o andra en annan. Men det är fortfarande Tess som avgör vad hästen är värd. Så tråkigt att se sånt här "tjaffs" på en blogg där man har lagt ut bilder och en annons. /Terese

2008-09-17 @ 19:12:45
URL: http://tesskarlsson.blogg.se/
Postat av: Terese

Vad tråkigt det är när man kollar in i en blogg såhär, och man ser många som kommenterar men inte skriver sina namn,som du skrev Ida(vem du nu är),Man vågar inte stå för sin åsikt. Vilket jag personligen tycker är väldigt dåligt. Folk får absolut tycka vad man vill, vi har ju yttrandefrihet här i Sverige, men då tycker jag också att man ska stå upp för vad man skriver och att skriva sitt namn. Tess har satt det pris som hon anser att hästen är värd. Det är ingen annan som kan bestämma det åt henne. Vissa tycker hon är värd en summa o andra en annan. Men det är fortfarande Tess som avgör vad hästen är värd. Så tråkigt att se sånt här "tjaffs" på en blogg där man har lagt ut bilder och en annons. /Terese

2008-09-17 @ 19:13:06
URL: http://tesskarlsson.blogg.se/
Postat av: Cilla

Det är alltid så att man tycker sin häst är värd mycket ;) Och dem som kollar på häst vill ju ha en så "billig" som möjligt ;)

2008-09-17 @ 19:53:35
Postat av: Terese

Är man seriöst intresserad så kan man väl alltid försöka pruta ner ett pris om man tycker de är för mycket? Om man ska köpa en häst så tittar man väl inte i första taget på priset, Jag vet inte om du är så insatt med det här med hästar. Men i första hand så måste man ju veta vad man vill ha och vad man vill med hästen, vill man ha en ungoutbildad häst eller vill man ha en läromästare som man bara kan ge sig ut o plocka rosetter med? Men visst är man begränsad till en viss "summa" och prisklass så kanske man egentligen inte ska skaffa sig en häst? För det är ju inte att köpa häst som är dyrt det är att hålla den per månad. Och har man inte råd o köpa en häst för en viss summa så har man nog inte råd o hålla den per månad. Men det var ju ointressant i detta läge. Det jag vill få ut av den här kommentaren är att det är väl klart att man tycker att sin häst är värd mest. Det har jag alltid tyckt om mina, MEN man vill ju att hästen ska komma till ett bra ställe. Och sätter man ett högre pris, som i detta fall är 60.000:- så kanske man letar efter seriösa spekulanter, och är dom intresserade och kan ge hästen ett bra hem så är ju priset diskutabelt.

2008-09-17 @ 20:24:40
URL: http://tesskarlsson.blogg.se/
Postat av: tess

Jag kan ju bara säga att ni är så jävla fega människor, seriöst. Säg ert namn och stå för vad du tycker istället! Sen kan ju säga att jag skiter i vad ni säger, jag känner hästen bäst, jag har pratat med tränare och domare och lyssnar med på dom än er :) Vad spelar de för roll att de är travare i henne? Gör de henne till en sämre häst? Bara för att hon har travare i sig kan hon inte gå 120, bli placerad i dressyr, bli en bra tävlingshäst? Bullshit, ni verkar inte veta vad ni pratar om. Tur att jag inte tar åt mig :)

2008-09-17 @ 20:42:10
URL: http://tesskliintestam.blogg.se/
Postat av: jennie's fotoblogg

Så löjligt så det inte är sant, vet faktiskt inte om jag ska skratta eller gråta? Ärligttalat, vad är det för fel på människor nu förtiden? Hoppas inte du tar åt dig vännen, dom snackar bullshit och du vet bättre än dom :) Travare eller no travar skit samma? Häst som häst, man dömmer väl fan inte efter ras så länge man hittar den hästen som passar en!

2008-09-17 @ 21:18:32
URL: http://jennuth.webblogg.se/
Postat av: Emelie Persson

Seriöst vad är det jag ser! Hur har folk MAGE att sitta och trycka ner Sunny på detta vis.. Jag har personligen sett henne i verkligheten och tycker inte hennes "travar-trav" lyser igenom. Själv anser jag att jag GÄRNA har en häst med travarnas trav då de FAKTISKT KAN länga sin trav till skillnad från alla jävla sönderavlade tunna halvblod som är markbundna till 10000... Usch va trött jag blir på detta. Personligen vet jag också att både Danmark mfl avlar med mycket varmblod just för att förädla gångarterna. Det intressanta i detta fall är ju om hästen i sig har en ren galopp eller om den slänggalopperar runt allt. Jag måste tyvärr själv påstå att mitt nya varmblod är MKT härligare att rida än min 4 åriga halvblodvalack med kanonstam. Och pris-skillnaden mellan mitt varmblod och mitt halvblod va enormt stor om man säger så! En häst blir vad ryttaren gör den till, oavsett ras - kön eller ålder!!

2008-09-17 @ 21:44:12
URL: http://www.emii.se
Postat av: m

alvarligt, folk e ju dumma i huvet! vet dem inte vad hästar kostar nu för tiden? man får för fan knappt en d-ponny som går LB för under 70 längre.. priset är helt normalt för Sunny!

2008-09-17 @ 21:57:01
URL: http://melindaaaa.blogg.se/
Postat av: Anna

Självkart tror jag också att du har fått bra utlåtande om henne, och vilket pris du ska sätta.

Men dock tror jag inte att du får så mkt för henne, endast för att det är varmblod. Oftast får man inte så mkt pengar för de stackarna.

2008-09-17 @ 22:23:14
Postat av: Sandra

Varför ens bry er när ni inte ens ska köpa hästen, lägg det och skaffa er ett liv !

2008-09-17 @ 23:04:36
Postat av: S

Råkade bara titta förbi i all hast och ser att de "anonyma"/"fejk?namnen" verkara vara allmänt fega, som Ida, du verkar veta väldigt mkt om hästen då du vet vad Tess gav för hästen från början, varför inte då säga detta till tess med en vänlig ton istället för att hänga ut dig (och henne)i bloggen, med tanke på hur många år tess har på nacken i hästvärlden och hur de andras komentarer är så verkar du mer löjlig/feg och respktlös än att istället ge ett intryck av att du vet vad du skriver om och därför anser jag (MIN PERSONLIGA ÅSIKT BASERAD PÅ KOMENTARERNA I DETTA INLÄGG) att du är en feg person som antingen är avundsjuk eller helt enkelt en respektlös person som bra tänker på sig själv..



kan även tilllägga att tess sktivit hem viktigare än priset och oftast sätter man ett högre pris för att slippa alla oseriösa fjortisar som ska komma och visa sig kunniga och provrida...



min åsikt och håller du inte med så tycker jag att du verkar ha vädrat dina åsikter i fel blogg då denna blogg är privat och mest till för tess kompisar och ett redskap för henne att kunna ventilera sig...



tack för mig

(lämnar ut min blogg för att visa att jag inte är en oseriös person men undanber löljiga komentarer som rör detta inlägg ed tillhörande skriverier...)

2008-09-17 @ 23:38:20
URL: http://malmberg.blogg.se/
Postat av: Jessica

oj, första tanken när jag såg priset var billigt. eller ja, med tanke på hur mkt dagens hästar kostar. hade inte den blekaste om att sunny hade varmblod i sig, hade inte kunnat gissa det. och dessutom, om man ändå inte är intresserad av att köpa hästen så varför bry sig om priset?

2008-09-18 @ 00:44:23
Postat av: Cissi

Jag halkade bara in på ett bananskal här (har även läst annonsen), men jag måste säga att jag lätt skulle betala 60.000 för den hästen. Blev riktigt sugen när jag såg annonsen först, men har inte råd att ha en till häst. Själv har jag en arabkorsning som även han blir neddömd. Vi gav ursprungligen 42000 för honom, ägaren hade själv dragit ner priset pga araben i honom, det erkände hon själv. Det är sjukt, om jag ska vara ärlig, vad spelar det för roll? Jag tycker att det verkar vara ett väldigt rimligt pris på din häst, kanske t.om. något under hennes värde, min åsikt är att hon verkar ha stor potential och kommer kunna gå långt i rätt händer. Så lyssna inte på alla idiotiska åsikter.

2008-09-18 @ 10:52:14
Postat av: Rebecka

Efterfrågan styr priset. Så vill någon betala det Tess begär så är ju hästen värd det. That's it. Och att hon skulle vara mindre värd enbart för att hon är hälften travare kan jag inte hålla med om, möjligen ur avelssynpunkt isf men det är väl inte det hon säljs som?



Varför ska ni kommentera prissättningen om ni inte är spekulanter på hästen? Jisses.. Get a life!

(och nej, jag har ingen blogg därför länkar jag inte till någon heller, betyder alltså inte att jag vill vara "anonym")

2008-09-18 @ 11:19:46
Postat av: Kristin

Usch, det finns verkligen människor till allt =/. Om folk bara kunde sluta snacka om saker de inte har något med att göra/vet något om...



Baloubet du Rouet har travare i sig. Dessutom gör man just nu en speciell satsning jag tror det var i Tyskland (kan det vara Zangersheide?) där man speciellt avlar på travarston för att få fram bra sporthästar...och då menar jag ridhästar, hopphästar, dressyrhästar.

2008-09-18 @ 14:06:46
URL: http://kristinxandersson.blogg.se/
Postat av: Ponta

Jag tycker det är ett pris som faktiskt är för lågt för att sätta på Sunny. Sunny hoppar verkligen som en gud. Och hon kan verkligen och kommer lära sig mer. Så upp med priset tycker jag. Men det är min mening.

2008-09-18 @ 18:46:07
URL: http://spottarsnyggt.wordpress.com
Postat av: Terese

Vi har yttrandefrihet i sverige, men för dens skull så behöver man inte skriva "vadsomhelst". Man kan ju kanske behålla lite för sig själv? Hon kan säkert säljas för det priset med rätt köpare, dock tror jag inte mer då hon inte är tillräckligt utbildad och inte startad så många gånger. Men hon kan absolut bli bättre, skulle du ha haft henne längre så:)

2008-09-18 @ 18:56:51
URL: http://tesskarlsson.blogg.se/
Postat av: Jessica

Jag förstår verkilgen inte varför folk lägger sig i! De kan inte kunna mkt om hästar om de skriver allt det här. Har bara sett henne på film men tycker hon ser jättefin ut :) hade inte en aning om att de va travare i henne. Tycker hon är jättefin i kroppen och allt sånt. och 60.000 är inte ett dugg mkt för en sån fin häst! Man får knappt en häst som kan hoppa eller gå någolunda dressyr för de priset i vanliga fall. Så hoppas de går bra med försäljningen iaf :)

2008-09-18 @ 21:14:40
Postat av: Alida

Men ni som klagar, det är ingen som tvingar er att köpa hennes häst. Hon har lagt ner mkt jobb på den, klart man vill få ut det mesta man kan! Varför "rea" bort ngt man kan ta betalt för?

2008-09-22 @ 00:24:01
URL: http://peplis.blogg.se/
Postat av: Amanda

Herregud, de här visar verkligen att de finns gott om människor utan liv.. Hon får väl begära vad hon vill, de är väl hennes häst eller hur?! Sen om ni inte vill betala de, fine! Men är övertygad om att hon kommer bli såld till någon vettig människa för de priset hon begär, de finns ju kapacitet så då spelar väl fan inte rasen någon roll!

2008-09-26 @ 09:35:12
Postat av: Anonym

Hjäälp!

Kommer ingen ihåg Pierre Durand´s lilla Japeloup de Luys (ingen aning om stavningen)hälften travare i den och hon gick OS... Dessutom var hon bara ca 155 cm i mankhöjd!! Känner inte till Tess häst men jag tycker folk lägger alldeles för mycket energi på stam och prestation!! Jag anser att magkänslan är viktigast!! Fiiin häst förresten! OBS Kan inte länka till någon blogg för jag har ingen!

2009-03-24 @ 09:40:30

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback