Peias comeback

Sitter och tittar på Idol, ena min favorit, Alexander, gick inte vidare :( Hemskt, sjukt härlig röst! Hoppas på att juryn ångrar sig och tar in en extra i programet för han förtjänar att vara med. Han är grym och har en underbar röst, tror absolut att han kan bli en idol! Men men.

De är ju inte så konstigt att Sunny har varit öm runt rumpan och ryggen. Idag fick jag svaret på varför.. Bilden talar för sig själv ! Carmenzita, fy skäms, tänk på att du är gravid !! Dessutom är ni båda ston.. SUCK! Nu blir de att sära på dom iaf, jag vill inte ha en skadad häst som ska säljas !



Hoppträning på Peisan idag, första på ca 7 månader! Gissa om både häst och jag var taggade och sjukt lyckliga?! Älskade underbara Peisan. Men lydnaden är fortfarande inte godkänd, men det tar jag på mig lite också. Då jag inte har någon extrem styrka blir det inte lätt för mig att få tillbaka henne på rätt sätt, så bara börja träna igen! Nu framöver blir det lydnad, galoppträning och teknikträning och lite jobb med pessoasele för att stärka henne. Dock är jag livrädd för de här med pessoasele eftersom Peia är lite bakskygg och de är massa snören och usch! hihi ja, vi får se hur de går med de ;-) Ser verkligen fram emot kommande träningar med Peia, hon känns så extremt possitiv nu.


Filmlänk

Nu på kvällen blev det en skogstur på Sunny tillsammans med Klara och Panzar. Tycker om Klara såå mycket, hon är underbar! :-D Jag bara ler när jag är med henne hihi glöm inte att kolla upp lördagen nu, jag är hemma vid 12! Jag är glad att du står så nära hiihi, btw, Panzar har blivit en biff, en riktig jävla biff! Alltid lika snygg ;-)

Kommentarer
Postat av: Klara

Peia bus är såå fin :) Kommer bli så bra när ni fått träna lite mer ;) Tycker om dig också vännen <3 Matchen är kl.2 :D men jag kan ju ringa imorn så kan vi bestämma lite ;) Om du nu kan tänka dig att följa med (a) hihihi

2008-09-25 @ 21:12:53
URL: http://klaralindstrom.blogg.se/
Postat av: nattis

tessan ni är sjukt fina!

2008-09-25 @ 22:30:53
Postat av: Patricia

HaHA carmenzita då, det trodde jag inte

2008-09-25 @ 22:39:34
URL: http://patriciatharning.blogg.se/
Postat av: alexx

vad härligt att ni äntligen är igång! :)

garlic blir galen med pessoaselen, totalknäpp ;D

2008-09-25 @ 23:05:28
Postat av: Yvette

Fina totton :)

Syns att hon tycker det är kul att vara tillbaks ;)

2008-09-25 @ 23:23:29
URL: http://vt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback