13 april 2009

Våren är här och långt inlägg på ingång .

Helt underbart, det här vädret gör en ju fullkomligt överlycklig! Veckan som gått har gått undan, nästan kännt mig lite stressad varenda dag, sådär lagom kul, fast ändå skönt att ha någonting att göra ioförsig. Dock är hästeriet en riktigt stor saknad just nu, ni anar verkligen inte! Hade varit helt underbart att få åka ut till stallet en dag som denna tex, bara mysa med hästarna i vårsolen, ut i skogen och titta på alla blommor som börjar växa till liv och höra fåglarnas kvitter (poetiskt de där lät) hehe.

Annars då? Den här veckan är Marcus i London så jag tänkte passa på att träffa alla vänner som jag inte haft tid att träffa på senaste tiden. Dock blir det ganska mycket jobb under veckan också så hinner nog inte träffa alla jag egentligen skulle velat träffa.. Jobbar imorgon, fredag och lördag. Sen blir de ju ev. fotojobb på SRS på söndag också, skulle vara riktigt riktigt kul, kommer en hel del roligt folk dit. Skulle behöva fototräna lite innan söndagen isåfall eftersom de blir första jobbet med D300, så om någon är villig att ställa upp som modell säg gärna till :) Nä, nu måste jag nog börja städa, i eftermiddag kommer båda bröderna hit, blir mat och trevligt sällskap i några timmar!

Förresten, så jag inte glömmer de! Har planer på att vara här hos mig på valborg, grilla god mat, dricka lite gott, kolla majbrasan, spela bra musik och bara njuta av våren och trevligt sällskap helt enkelt! Tänkte inte att de skulle bli så mycket folk, bara dom "närmsta" typ, men om du är intresserad av att komma säg till för tusan! hihi tänkte slänga in ett inlägg ikväll också med bara bilder, har ju fått en liten fin rooosa fick-kamera som ja fotat massa med, håll utkik!

pussilipussis tess

Kommentarer
Postat av: Carro

Låter mysigt om valborg, och om jag kan få med en hund och ev. pojken så kommer jag gärna :)

2009-04-13 @ 16:24:42
URL: http://carolinedjerf.blogg.se/
Postat av: Anonym

Kom till skogslotten på lördagen! Om du inte jobbar för konstig tid bara. :) Dressyr div 3 :)

2009-04-13 @ 16:29:03
Postat av: Martina

jag skulle varit grymt sugen på att komma :D attans att du inte bor i skåne :P

2009-04-13 @ 17:03:15
Postat av: Klara

hajjååå! Du kan komma o foto träna när jag rider om du vill! jag är ledig imorn, onsdag, fredag o lördag :D Du måste ju komma på söndag, jag vill ha bilder på mr.muppo om vi nu kommer över några hinder ;) På valborg jobbar jag till 9 men jag kommer ju gärna efteråt :) hörre du förresten ( det här blev en lång kommentar) ehm.. vi har inte setts på ap länge! jag vet ingenting längre :( vart jobbar du extra? Nicke nyfiken! Men alltså.. vi måste ses ;)

2009-04-13 @ 19:09:20
URL: http://klaralindstrom.blogg.se/
Postat av: anna

hur träffa du din pojk, och vart har du fårr extra jobb :)

2009-04-13 @ 21:58:20
Postat av: Linnea

jag ska hoppträna anil på onsdag kl 7, du får gärna följa med och fota då?

2009-04-13 @ 22:05:04
Postat av: Carro

Jag ska till Söderköping på Söndag:) Kul att du ska dit att fota

2009-04-14 @ 09:34:06
URL: http://carolinerydberg.blogg.se/
Postat av: m

ja e på sörping som hästskötare på söndag, kuul!:D

2009-04-16 @ 23:21:29
URL: http://melindaaaa.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback