2 augusti 2009

Connemarariks 2009 .

Tänkte berätta lite om helgen eftersom jag inte hunnit med någon uppdatering om dagarna.

I fredags var det dressyr som gällde. Rebecka red Ginger i LB:1 på godkänt betyg, dock var domaren otroligt snål. Alexandra red Ginger själv i LA:1an på 67% och precis utanför placering. Garlic blev tvåa i LB:1 på 68% och även tvåa i LA:1an på 72%, dock skulle det varit en seger där, men pga vissa saker så blev det inte så.
Jag och familjen åkte till familjen Svensson på grillkväll efter tävlingarna, supermysigt.

Lördagen började med en ridklass där Rebecka red Ginger och Alexandra Garlic. Det blev toppenresultat här och helsyskonen tog hand om första respektive andra placering, då med Garlic och Alexandra i täten. Superkul! Efter ridklassen var det dags för Working Hunter där Garlic var först ut, var inte på riktigt hopphumör och det blev en ofrivillig avsittning för Alexandras del, tråkigt. Ginger skötte sig superfint och hoppade med glädje, dock kanske i den snyggaste stilen. Men fin var hon och felfri som slutade med en 9one placering. Avslutade dagen med ryttarfest tillsammans med familjen Kjörsvik som var supertrevligt.

Idag, söndag då så har det varit hoppning på förmiddagen, dock ställde varken Ginger eller Garlic upp i den. Vi Grattulerar Matilda och Duncan Cocko till segern där istället. Jag började med att ställa ut Ginger vilket gick bra. Hon kändes lite matt och inte så possitiv men det blev ändå 38p och en tredje placering, klart godkänt. Garlic dessvärre var på sjukt busigt humör och jag personligen tyckte han visade både bra skritt och trav men domaren var hård idag, tyvärr. Så det blev silver i hingstklassen. Dock är ja inte jätteledsen över att han inte gick till BIS-ringen för fy vad jobbigt de hade blivit hihi. Tackar Alexandra med familj för en supertrevlig helg, ni är underbara de vet ni :)



fler bilder kommer i veckan, har 1000 bilder att redigera så håll ut ;)



Idag fick jag äntligen träffa mina hästar som var toppenfina båda två. Joggade Samantha på banan och hon kändes så jävla überfräsh så de var läskigt, hoppas de håller i sig till helgen när de är tävling! Borstade på min lilla prins som har supermycket överskotts energi nu så imorgon blir de att börja jobba honom lite lätt från marken. Han är inte halt längre och såret har läkt bra vilket känns superskönt :) Imorgon väntas jobb på Outlet, min sista jobbvecka där nu sen blir ja arbetslös, buhuuu! Men nu väntar min underbara säng!

puss tess

Kommentarer
Postat av: Emelie Åkvist

Hur får du så jäkla fina färger på bilderna ? Vad har du för inställningar när du fotar hästar ?

2009-08-03 @ 15:43:07
URL: http://emakvist.blogg.se/
Postat av: Martina

jag saknar dig! måste träffas snartsnartsnart<3

2009-08-03 @ 17:08:30
URL: http://martinawallin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback