29 augusti 2009

Tävling .

Dags för tävling igen, lokal hoppning Åtvidabergs Ridklubb med andra omgången av division två, ridallsvenskan. Vad ska jag säga mer än älskade häst?! Jag bara älskar denna häst så mycket, underbar är hon! Dock åker jag aldrig mer till Åtvidaberg och tävlar, vilken dålig bana! Underlaget var som en sandlåda, djupt, tungt och halkigt. Usch, Samantha var helt slut i benen efter bara lite galopp stackarn.

110 bed A0/A0 .
Framridningen till denna klass var underbar, hon har aldrig känts så himla fin förut! Bara njöt av känslan, försökte få med mig den känslan in på banan och det var nästan så hon var för välriden :D haha höll på att stanna på andra hindret då hon va så himla lydig, sjukt! Hoppade så himla fint, speciellt kombinationen! Men hon var helt slut i benen när jag red mot sista i grundomgången så kände på mig att omhoppningen skulle gå skit, benen orkade inte riktigt upp i luften och avståden blev ojämna, så två nedslag där men sååå nöjd! Hade tydligen snabbaste tiden också hehe, kul! Alltså den ridkänslan ja hade i den klassen.. Finner inga ord <3



110 bed A:1a, lagklass .
Tog bara enstaka språng på framhoppningen eftersom hon kändes trött. Lite otaggad inne på banan och orkade inte ta av på stora språng, så det blev ett stopp på tvåan, ja ville att hon skulle gå av stort men hon tvekade och valde att stanna. Men förstår henne för hon var så trött! Och hade vi varit fyra i laget hade jag utgått men eftersom vi bara var tre var jag "tvungen" att fortsätta. Jättefin resten av banan, men inte alls lika fina språng som i första och de märktes att hon inte gillade underlaget. Petade även sista hindret, mest otur. Många som rev de faktiskt. Så slutade på 8 fel totalt, men jag är jättenöjd med henne! Laget slutade på 12 fel efter att Emelie fick 4fel och Carro red på 0fel, superbra gjort av oss tycker ja! Vet inte vad vi kom, men vi var nöjda iallafall :)

 

Härlig tävlingsdag med glada miner från VRF'arna! Känns dock som att folk som inte är från samma klubb nästan ignorerar en när det är lagtävling, superskumt tycker ja. Ja menar, de är väl för fasiken inte blodigt allvar när man rider i division två? Äh, de va en trevlig dag och skönt att komma hem tidigt :) Superbra debut av Emelie också idag, du har skaffat dig en superfin häst, bara så du vet! Bilder finns här.


puss tess

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Jennie

Bra kämpat tycker jag!

2009-08-29 @ 18:27:00
URL: http://itisnowornever.blogg.se/
Postat av: Emelie Persson

Tack för en bra dag :) Sami va finis ida :)

2009-08-29 @ 18:30:43
URL: http://equilis.blogg.se/
Postat av: Emelie Persson

Tränings Tävling vid Stall Bjärby



Den 3 / 9 -09 Kl: 17.00, kommer det att hållas en tränings tävling i Bjärby.



Tränings Tävlingen kommer att hållas ute på ridbana 60*20. Framridning och framhoppning sker på ett mindre gräsområde, man kommer också att få hoppa fram en gång på hinder nummer 1 och 2.







Klass 1.



Tävlings klass. A-ponny hoppar 40cm (100kr)



B-ponny hoppar 50cm



C-ponny hoppar 60cm



D-ponny hoppar 70cm



Häst hoppar 80cm



Alla kategorier är i hopslagna.



Rosett och hederspris till alla placerade.







Klass 2.



Tävlings klass. A-ponny hoppar 50cm (100kr)



B-ponny hoppar 60cm



C-ponny hoppar 70cm



D-ponny hoppar 80cm



Häst hoppar 90cm



Alla kategorier är i hopslagna.



Rosett och hederspris till alla placerade.







Om intresse finns att rida utan tävlan, får



man välja på dom höjderna som finns. (40-90cm)



Rosett vid felfri runda (70kr)







Deltagandet sker på egen risk.



Vaccinerad häst är ett måste!







Meddela om ni vill vara med senast den 30 / 8 -09.



Ring eller skicka ett sms, med namn, hästnamn, klass/klasser och höjd/höjder, till 0761-147861.







Välkomna till Stall Bjärby!



2009-08-29 @ 18:39:06
URL: http://equilis.blogg.se/
Postat av: sandra

GRATTIS!

Galet fina är ni :)

2009-08-29 @ 22:40:25
URL: http://sandraaramtzen.blogg.se/
Postat av: Jacqueline Dinewald

Oh har du också en stjärna som heter Samantha, Vilket sammanträffande, såg även att hon brukade kallas för sami precis som min haha :D

Trevlig blogg!

2009-09-04 @ 22:23:22
URL: http://charente.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback