30 augusti 2009

Svampplockaren .

Arbetsdag i stallet på förmiddagen idag, fixade iordning ridbanan. Den blev faktiskt superfin efter hårt arbete, även fast det kändes förjävligt. Gjorde de i ren ilska i princip hihi men men. Efter det blev det en skogstur på Samantha, mamma hängde me och gick med Gustav och Frida hängde på me Chess. Var en mysig ridtur som dock varade i spöregn! Bara öste ner under hela ridturen, gissa om vi vart blöta!? haha, kunde vrida ur alla mina saker när vi kom tillbaka till stallet, men det var ändå en mysig ridtur och hästarna skötte sig superfint.



Hem och träffa Roger, Anna och Maya som hade med sig fika, lyxigt värre. Trevlig stund med familjen Hultman innan jag och mamma åkte ut till skogen och plockade kantareller! Massa kantareller plockade vi och det var så himla mysigt och avslappnande. Skogen är verkligen helt rätt ställe om man vill koppla av och framför allt koppla bort allt runt omkring.

Hur som helst, nu ska jag nog krypa till sängs, är helt slut i kroppen. Imorgon kommer min snygging äntligen hem, som jag längtat! :D Sen blir det full planering och fixa allt inför lördag, 20 års fest!! Hoppas verkligen att du kommer, tror de kan bli en trevlig fest :) Herregud, på torsdag blir jag 20, känns dö konstigt, snart 30 hahaha

puss tess


Kommentarer
Postat av: Annica

vilken snygg nosgrimma1 vad är det för märke?

2009-08-31 @ 08:59:56
URL: http://annicahedlund.bloggagratis.se
Postat av: Linnea

Så snygg häst! :)



Fyllde 20 i början av året och det kändes, det gjorde det, man började verkligen tänka, shiit snart 30, 40 ohnoo ;)



Men nu när jag är 20 så känns det bättre ;)hehe

2009-08-31 @ 10:09:00
URL: http://linneagranstrom.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Blev 20 i sommras.. Ingen ändring. bara äldre. men systemet :-D

2009-08-31 @ 17:11:39
Postat av: Linnea

Okej syrran brukar också träna för honom :)

2009-09-02 @ 16:27:23
URL: http://linneagranstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback