fredag

När problemen bara växer .

Vad gör man?! När ett litet problem bara blir större och större att det tillslut är så pass stort att du inte vet hur du ska hantera de. I den sittsen, där sitter jag! I själva verket handlar allt bara om känslor och förnekelse, och inte nog med att jag förnekar mina känslor för andra, jag gör de för mig själv också på köpet. Och de är då jag börjar undra, vad är egentligen värst; att förneka känslan för dig själv eller för dina närmsta? Jag vet inte svaret på den frågan om jag ska vara ärlig. Jag vet bara att jag inte kan försätta såhär, de funkar inte längre. Allt de här sårar inte bara mig själv, utan mina vänner, mina närmsta dessutom.. Så vad gör man då? En person sa till mig att glömma allting, "lägg de bakom dig och lev i nuet, lev ditt liv, du är ung och vacker". Thanks, men saken är ju den att hade de varit så lätt att bara glömma och lägga de bakom sig så hade jag ju inte suttit här idag och skrivit de här, eller hur? Så, om ja nu ska lägga de bakom mig och gå vidare, hur gör jag? De är där jag behöver hjälp!! Ge mig råd, tips, ge mig vad som helst så jag kan gå vidare..

What if I kissed you now,
Would I be losing you if I do..
What if I do ?
puss tess

Kommentarer
Postat av: m

handlar detta om en grabb vilket det verkar som!? isf har jag tyvär inga andra råd än att ha kul! för mig finns det en som jag aldrig kommer glömma, men på senare tid har det kännts så mkt bättre för jag har vart så mkt mer med kompisar, undvikt att prata med han o om han o det har funkat! sen kommer det ju deppiga dagar men så mkt mer sellan nu än då!(:

hoppas nu de handla om en kille ,lite pinsamt om ja skrev detta i onödan haha!! hoppas vi ses snart<33

2009-02-06 @ 19:32:34
URL: http://melindaaaa.webblogg.se/
Postat av: Carro

Vet precis hur det är Tess, inte för att jag sitter i sitsen nu utan för att jag varit där. Men det allra bästa du kan göra är att prata om det med dem du litar på så du kan få bolla känslorna lite, det absolut värsta du kan göra är att hålla det för dig själv. För det gör det knappast bättre. Jag finns här vännen, jag saknar dig!

2009-02-07 @ 12:37:15

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback