fredag

The party day is here .

Klev upp tidigt för att hämta upp Martina för att sedan åka vidare mot stallet. Underbart roligt att ha med henne i stallet, blev en hel del snack om det mesta och även några taskiga planer! Traskade upp till ridhuset med Peisan, jag joggade fram henne och kollade knapparna lite innan Martina hoppade upp. För att inte ha ridit på såå länge så är jag jätte impad över hur bra det gick och hur fin Peisan var! Det blir absolut fler stalldagar och ridturer för Martinas del hihi

Hem snabbt för att byta om och sedan köra in mot stan, dags för lunch! Blev thai mat tillsammans med den bästa Martina. Lika kul som vanligt, tack för den här dagen! Trisst att det inte blev någon basket för min del.. Hem, möta upp mamma handla lika fika och sedan åka hem och mysa till det i några timmar.

Fram mot kvällen blev det att göra sig iordning, åka in och hämta Hanna för att sedan åka till Linnea och därirån ut till Åby och Melinda. En supertrevlig kväll, med lite playstation krångel, goda drinkar, telefonsamtal och popcorn! Framåt 11 blev det buss in till stan och Palace. Hade sjukt roligt med flickorna (Hanna, Melinda, Johanna, Linnea). Träffade trevligt folk som det alltid är kul med, massa dans och lite för mycket sprit. Tappade, som vanligt, bort Melinda och Johanna när klockan rullade mot 02.00.. Drog på efterfest och sedan var Erik snäll och körde hem mig, tack!
  


puss från en nybliven nykterist

Kommentarer
Postat av: jennie

LITE för mycket? haha, mja den saken kan vi ju snacka om när du läst dina sms du skickade ;)

2009-01-24 @ 18:47:55
URL: http://ccarlijo.blogg.se/
Postat av: m

vi får börja ha sökare på varan tror ja :( :P haha! nykterist javisst;) hahah naat!

2009-01-24 @ 20:03:38
URL: http://melindaaaa.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback