he does nothing

Alla dessa behov .

Träffade Klara i förmiddags. Hon hämtade upp mig i sin lilla pärla, blev en tur på stan. Dock blev det inte så mycket shopping, men desto mera prat och de gillar vi! Blev en tripp till City Gross också, vi hade skapliga problem med Gurkmejan men de löste sig ju ;-) Tack Klaris för idag, du får mig att le! <3

Åkte till stallet efter en snabblunch. Kände mig helt nere, vet inte varför men pga blev det ingen ridning. De är aldrig bra att sätta sig i sadeln när man inte är på topp enligt mig. Blev en ordentlig ompyssling istället. Massa pussar på min kära lilla grå, hon kan verkligen få mig att må bra! Måste verkligen rida imorgon, känner att jag blir mer och mer lat med ridningen och träningen. Lägger liksom de i andra hand. Börjar jag tröttna? Ni som undrar om S, prata med mig på msn eller mail istället för jag tänker inte ta upp de här i bloggen, tyvärr.

Jag vill verkligen börja träna! Skulle sitta så fint med ett träningskort på Wordclass eller Friskis. Det tråkiga är att träna själv, men det är verkligen ingen som vill träna med mig. Dock så kan jag ju inte skaffa mig något träningskort nu eftersom jag inte har någon ekonomi, men det skulle verkligen behövas! Kanske ska fråga mamma och jag kan få ta ett lån av henne så jag kommer igång. Tänker ta upp löpningen igen iallafall, känner att min kropp behöver de. Dessutom var ju de här med träningen ett av mina nyårslöften så de är väl dags att sätta fart igentligen..

Vet att jag är extremt tjatig, men herregud vad jag skulle behöva ett jobb nu! Vill bara ta min väska och sticka härifrån, börja om från nytt och bara köra! Fan så lättare allting skulle vara med ett jobb..

Puss tess

Kommentarer
Postat av: Emelie Persson

Det är fan klippt omöjligt att få jobb nu, håller med helt!

dessutom så håller jag med om de där med att hästarna kommer lite i andra hand - men antar också att de är vädret kanske :p För känns som mina gört me :/

2009-01-15 @ 21:42:55
URL: http://www.emii.se
Postat av: Klara

Tack själv för idag :) alltid kul med dig! Om jag hade haft pengar hade jag gärna skaffat ett gymkort och tränat med dig för jag behöver det verkligen!!!!

2009-01-16 @ 11:41:12
URL: http://klaralindstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback