onsdag

När en vän lämnar jorden .

Pust vilken jobbig träning idag! KB körde hårt med oss, behövdes så inte för den delen, men vi var helt slut där ett tag. Jobbade mycket med ställningen och böjningen ibörjan av passet, verkligen få igenom henne och få in bakdelen. Övergick sedan till markarbetet, få lite hjälp med det här innan hindret, att hon tar tag i tygeln och skjuter mig ur sadeln. Gick riktigt bra på slutet, nu får jag gå tillbaka lite till att rida henne i undertempo tills hon har hittat styrkan i vänstersidan. Jobbigt jobbigt, men de är bäst för bådas del just nu annars kommer sprången bara bli flacka och träliga! Träning igen nästa vecka, bara köra på helt enkelt. Kerstin tycker absolut jag ska lösa kvalpapper till FHS..

Märker ni förresten hur duktig jag har börjat bli på att uppdatera bloggen? Nästan två inlägg om dagen nu, de är inte illa de ;) Hoppas bara på att ni blir bättre på att läsa och kommentera, för de har ni blivit dåliga på, skäms på er! Btw, Melinda.. Jag kommer att lösa kvalpapper till Falsterbo, det känns lite som att de är min sista chans att rida där. Har ju sagt att jag ska ge allt de här året och sattsa fullt ut på hästarna och sedan se till nästa år om jag vill fortsätta eller sälja (med tanke på att mitt intresse svalnat). Men risken att jag faktiskt kvalar till FHS är väldigt liten, så räkna med mig på festerna iallafall! :-D hihi inte tänker jag svika er helt inte, nej nej!

Denna dag skänker jag en tanke till ALA och alla på Myckelby. Livet är långt ifrån rättvist och han var en väldigt fin häst, den busen. Satt och kollade på gamla filmer när jag red och tävlade honom, han hade verkligen en enorm glädje i sig. Det är tråkigt när sånna hästar inte får njuta av livet mer, men han har haft de bra, det vet jag! Tänker på dig ALA iallafall och en stor fet puss till Amaretto, vi kommer sakna dig buspolle! Länkar till en liten video här..

Vila i frid
Amaretto
Amiral - Jessica
*1993 - 2009



puss tess

Kommentarer
Postat av: m

men om du kvalar kan jag lova att vi står på första parket och hejjar på dej!!!:D

2009-01-21 @ 23:06:12
URL: http://melindaaaa.webblogg.se/
Postat av: Tessan

oh fina killen, tårarna föll från min kind igår, och dom gör det nu när jag såg denna bild. Du är saknad. Glömmer aldrig de fina stunderna med dig! <3 Pussss. Och tack Tessan för att du berättade det för mig, så det slapp komma som en chock. Det gjorde det iaf men inte på samma sätt. Tack/ Puss Tessan

2009-01-22 @ 07:10:29
URL: http://tesskarlsson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Men åhh "lilla" Amaretto.....

Har Ala tagit bort honom? Usch vad kämpigt för henne!

Kram Marie.

2009-01-22 @ 07:19:08
Postat av: alexx

det är bra att du uppdaterar massor tycker jag :D:D jag ska hejahejahejaheja på dig :D:D

2009-01-22 @ 08:51:15
Postat av: jennie

Det är bra att du uppdaterar ;) Plus till dig!



Jag ska lätta hejja på dig i falsterbo!! Jag står där med min super duper kamera och skrika halsen av mig :D:D:D Tycker absolut du ska skicka in!

2009-01-22 @ 11:35:47
URL: http://ccarlijo.blogg.se/
Postat av: karin

du sviker ju oss på fredag :( men på lördag får du fan ta och föja med oss till linköping :DD

2009-01-22 @ 13:48:45
Postat av: ALA

Tack för dina fina ord och bild på en underbar häst som har varit min bästa vän och älskling i 16 år.Det är så oerhört tomt och kämpigt just nu.Jag är glad att du och Tessan Karlsson fick lära känna Amaretto och tycka om honom för den speciella häst han var.Kram och tack Anne-Louise

2009-01-23 @ 02:01:55

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback