9 juli 2009

Jävla regn !

Fy fan så deprimerande det är att vakna upp till spöregn! Jag bara hatar det så mycket! Så himla tråkigt för det känns som att man inte kan göra någonting när det står som spön i backen. Och jag vet inte hur kul jag tycker att det är att sitta inne, glo på film eller sitta här, framför datorn hela dagen.. Iallafall inte när man är själv.. Jag saknar min Marcus, känns ganska sjukt att det är 1½ kvar innan jag får träffa honom igen :( Menmen, tur att mobilen är uppfunnen ;)



Idag har jag inte gjort ett endaste dugg! Var inne i stan en snabbis och lagade två naglar som gått sönder. Sedan har det blivit film hela dagen lång. Skulle ha hopptränat med Samantha idag, ute men blev ingenting då banan hamnar under vatten. Tråkigt, jag var sjukt taggad! Menmen, så är det. Imorgon är det besikting av G, håll tummarna nu mina vänner!

Jag blir mer och mer peppad för varje dag som går nu, inför Falsterbo. Ska bli helt underbart att komma bort för ett tag, bara njuta av livet och umgås med sina vänner! Hade ju som sagt varit bättre om Macke hade varit med också ;D hehe blir en hel del shopping under FHS också! Jajjebjörn, här är min lilla inköpslista till FHS, hur ser eran ut?

* OS Swarovski pannband, böjt
* Veredus young jump bakskydd
* CWD förbygel m. avtagbar martingaldel
* Roeckl handskar

puss tess


 


Kommentarer
Postat av: alexx

jag ska också köpa ett strasspanband ;D

2009-07-09 @ 19:50:18
Postat av: Jennie

måste erkänna att den listan är nog den minsta du någonsin har gjort? fast min är mindre, för jag ska inte ha ett skit ;)

2009-07-09 @ 20:03:04
URL: http://ccarlijo.blogg.se/
Postat av: m

ja kan aldrig göra lista, ja handlar när ja e där o kollar va ja ska ha då ist xD

2009-07-10 @ 12:18:56
URL: http://melindaaaa.webblogg.se/
Postat av: michaela

snygg design ! :)

2009-07-20 @ 14:45:31
URL: http://micchaelalarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback