16 juni 2009

Hoppträning .

Vilket underbart väder det har varit idag! Suttit ute hela förmiddagen och bara gottat mig, det är så det ska vara! Åkte ut till stallet vid två tiden idag, möttes av två väldigt trötta hästar i hagen! Både Chippen och Sam låg ner och dom bara vägrade att lyfta på rumpan och följa med in hihi kände mig så elak när jag var tvungen att dra upp Sam, men har man en tid att passa så har man! Skrittade upp till VRF där hoppträning väntades. Hon var sjuuukt fin idag! Slog lite med huvudet mellan hindrerna men de är bara för att jag kortar henne och blir lite stum i handen, bara att träna bort. Men som sagt, hon var riktigt fin, kunde länga-korta och bara rida henne i rätt tempo. La henne lite nära inpå räckena mest för se hur pass kvick hon är i frambenen och de var helt ok! Vi är ju inget direkt stilekipage så vi har inte så stor chans i helgen när de är stilbedömning men de skiter ja i, för de ska bli så grymt kul att tävla igen! Och jag tycker bara om Sami mer och mer för varje dag som går, hon påminner lite om Billy faktiskt! PUSS på Samantha :D hihi, slänger upp filmen här! Konstruktiv kritik och kommentarer mottages gärna :)

 

puuussss tess

Kommentarer
Postat av: Elin

Försök komma ner i sadeln och hitta ridningen med sätet så du slipper få så mkt i handen och på så vis en mer harmonisk galopp till och efter hindret och mer hoppning utan att hon tappar ryggen.

Men verkligen en kanonfin häst du fått ta i! :)

2009-06-17 @ 00:14:39
Postat av: l

ja tycker faktiskt inte du ska komma ner ännu mer i sadel. du sitter perfekt! men en häst som schabblar med huvudet, kan bli lite bäättre genom att man inte sitter så tungt i sadel och tar och lättar mer i handen, i stället för att låsa sig. Men du rider himla snyggt annars! Ska bli kul och se hur långt ni kan ta er på denna tid du ska ha henne :)

2009-06-17 @ 14:16:46
Postat av: Åsa

svar: ahaaa, farligt god <3

2009-06-17 @ 14:57:54
URL: http://fillihoe.blogg.se/
Postat av: Annica

jag skulle nog använda mig av en galoppbom före och efter hindret på henne, vad jag kan se så länger hon sig gärna... :)

2009-06-17 @ 18:36:47
URL: http://annicahedlund.bloggagratis.se
Postat av: Sara

Har precis hittat till din blogg.

Fin grundsits du har:) ser fint ut tycker jag, du har väl inte ridit henne så länge heller:D

2009-06-18 @ 01:06:52
URL: http://whenyouknow.blogg.se/
Postat av: Becca

Hej!

Nu har jag hittat hit, var även inne på hemsidan och kollade lite :-)

Mycket fina sidor tycker ja:-)

Hoppas sista timmen på jobbet gick bra!!

Kjam Becca

2009-06-18 @ 22:25:18
URL: http://beccalundin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback