16 maj 2009

Deprimerande .

Jag hatar att vara sjuk och må dåligt! Jag vill att läkaren ska ringa nu och säga vad det är för fel på mig!! Känner mig halvt handikappad nu ju.. usch! Jobbade idag, kämpigt som fan. 10-16.00, hade kunder som jag tillslut fick slänga ut vid 16.15 för att dom gick runt och segade, fasiken stänger man kl 16 så stänger man väl kl 16?! Sjukt irriterande iallafall..

Nu sitter jag här och halvdeppar. Skulle åkt till Mange ikväll och partajat men de går ju inte som jag mår! :( Så himla tråkigt, bara hoppas det kommer fler tillfällen.. Blir hemma med mamms och papps ikväll, vetekudden på sidan, vatten att dricka och eurovision på TV. Tråkigt!!!

Hästeriet då? Jag vet inte ärligt talat. Vill ge Q en ny chans eftersom veterinär bara trodde det var en spark så hon var öm. Samtidigt som hon var ju faktiskt inte 110 på besiktningen, blir så jävla kluven. Vad gör man när man tycker om en häst liksom? Det klickade med henne, det kändes rätt och så händer de här? Tror inte jag orkar åka runt och titta på andra hästar just nu, håller ögonen öppna ifall någonting dyker upp, annars väntar jag nog ett tag till.. Någongång kommer väl min otur att vända och en ny stjärna stå på gården, eller? Tänk om Peis kunde vart kvar i livet ... tänk om..

puss tess

Kommentarer
Postat av: Lina

Jag skulle nog besiktat en gång till. Hade hon inte gått igenom då hade jag tittat vidare :)

2009-05-17 @ 10:47:09
URL: http://slevins.blogg.se/
Postat av: Cilla

Hade absolut gett Q en chans till om det känns så rätt med henne.. Kan ju vara något tillfälligt, som vet trodde...

2009-05-17 @ 11:29:21
Postat av: Mange Pie

Synd att du inte kunde komma Tess.

Vi hade sjukt kul! Hoppas du blir bra snart. Krya på dig.

2009-05-17 @ 13:14:21
Postat av: Emelie

Jag gav ju den hästen jag hade hemma på lån alldeles för många chanser . Gör aldrig om det misstaget , halt häst är halt häst . Jag hade letat vidare , men det är jag det ..

Du kan ju leta och provrida tills det är dags för nästa besiktning . Du kommer bli så otroligt besviken om hon inte går igenom nästa gång så det är bättre att ha fler intressanta på G isf . Du fixar ju detta såklart :)

2009-05-17 @ 19:36:06
URL: http://emakvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback