9 maj 2009

Fotografering .

Vilken härlig dag! Började dagen med städdag ute på Örminge, blev så himla fint. Bara hoppas på att alla kan hålla iordning nu och faktiskt städa upp efter sig så blir de ju inte så mycket och jobbigt på städdagarna! Plockade iordning på mina saker, de lilla jag har kvar. Får lite panik över hur mycket som måste inhandlas! Mitt under dagen blev det väldigt mycket lathet från min sida, men det behövdes, för kroppen mådde sådär. Framåt kvällen dök min favorit upp, Martina! Blev en sväng till Mariehov och sedan vidare till Sörping för fotografering. Blev riktigt jäkla nöjd med bilderna den här gången, ni får ett litet smakprov här nedanför!



Riktigt nöjd som sagt :) Nu dröjer det faktiskt lite innan nästa fotografering, om ingenting dyker upp så att säga. Nästa vecka har jag fullspäckat schema, men sådant tycker jag om! Nu ikväll blir det dock en lugn hemmakväll med mammsen och pappsen, lite gott att äta och jaa, en bra lördag helt enkelt! Juste, innan jag glömmer! Min nya mobil har valt att radera en hel del nummer så kan du vara snäll att skriva eller skicka ditt? Om du vill att jag ska höra av mig såklart ;)

puss tess

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hejsan, mkt fina bilder! Ställer du upp o fotar om man vill (du får givetvis betalt). Du kan väl maila mig ang priser etc isf! Mvh Jenny

2009-05-10 @ 01:09:58
Postat av: Petro och Jossan

Hej fin blogg :) Kolla gärna in våran blogg:)!

2009-05-10 @ 01:11:45
URL: http://petroochjossan.blogg.se/
Postat av: Petra

Jätte fina bilder. Vad är det för en kamera du har? Har du ngn sida där du har alla dina bilder?

2009-05-10 @ 10:20:17

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback