3 november 2009

Okej, seriöst släpp diskutionen om löshoppningen nu, herregud!

Jag måste bara kopiera en kommentar från Cissi:
"Jag förstår att man kan komma med kritik, det är enlig min mening helt okej att ifrågasätta sånt man tycker är fel och diskutera saken, men det här känns väldigt mycket som om det håller på att urarta. Kommentera ett inlägg, gärna. Kommentera två inlägg om samma sak, okej. Skriva samma sak gång på gång på gång och uttrycka sig på ett sätt som i princip idiotförklarar bloggägaren, ge er. Det är okej att argumentera för sin sak, men nu är diskussionen i vartenda inlägg och jag läser i alla fall inte Tess blogg för att i flera år läsa era kommentarer om en enda löshoppning. Ifrågasätt, argumentera, gå vidare. Det här kan seriöst inte vara det viktigaste ni har att slösa er tid på."

Så, kan vi lägga denna jäkla löshoppning bakom oss nu?


Har inte uppdaterat på några dagar. Har varken haft tid eller lust, inte haft nått speciellt att skriva om iallafall. Idag var det dock hoppträning med Gustav för Daniel. Var sjukt peppad och taggad innan träningen och kände att "äntligen hoppträning, så kuuul", men hann bara komma upp till ridhuset och sätta på mig G så tappade jag den känslan. Gustav var mer i luften än på marken idag, mellan hindrerna. Över hinderna, nja, de var han knappt.. Tog jag lite i tygeln blev han antingen ännu starkare eller böjde in huvudet och bet sig i bogen, red jag framåt tog han bettet och stack. Fick ingen som helst rytm, känsla eller njutning av de här passet. Ville bara hoppa av, gråta och åka hem. Är inne i en sån sjuk nergång nu att jag inte pallar när de går bakåt. Ännu mer tråkigt är de att G inte engagerar sig ett dugg, han är såå fruktansvärt nonchalant mot hindrerna!

Vill bara ha mitt storhoppande, fina, gråa sto tillbaka.. De är allt jag begär..

Nä, någon film blir de nog inte denna gång, räcker me de negativa från sist, just nu pallar ja inte.. Blää!


tess


Kommentarer
Postat av: Anonym

Bit ihop o kämpa på! Det blir bättre snart. Det är ju så med unghästar, men när det är på botten kan det ju bara bli bättre!

2009-11-03 @ 22:12:40
Postat av: Carro

Alla har sånna stunder där ingenting funkar men du får inte tappa lusten för det Tess för du kan! Du är en duktig ryttare. Se bara hur fin både Billy, Pei och Sunny blev :) Det är klart du saknar din fina grå, det kommer du alltid göra. Men finns här om du behöver prata. Puss o kram :)

2009-11-03 @ 22:13:47
URL: http://bikorieneochatilasino.webs.com
Postat av: Sa

2009-11-03 @ 22:23:07
Postat av: Sandra

Alla har vi emellanåt nergångar. Du ska snart se att det går uppåt igen :)

2009-11-03 @ 22:24:54
URL: http://sandraramtzen.blogg.se/
Postat av: Jennie

Peisan kommer du alltid att sakna, det är så det alltid kommer att vara! Gurra får du snart ordning på igen :) Ibland måste det gå lite dålig, för hur ska vi annars veta när det går bra? Suget och motivationen kommer igen ska du se :)

2009-11-03 @ 22:35:32
URL: http://jensansplace.blogg.se/
Postat av: Erica

Jag vet hur det känns när man kommer till "depp perioden". Men kämpa på! Allt kan inte flyta på jämt ;)

2009-11-03 @ 23:47:15
URL: http://erkiperki.blogg.se/
Postat av: Anonym

du är en fighter, det har du visat tidigare, för detta är ju inte din första motgång! kämpa kämpa kääämpa!

2009-11-04 @ 08:12:29
Postat av: Malin

Så är det med unghästar. Och du kan ju se det som så att han utvecklats mycket nu sista tiden. Med unghästar går det upp och ner hela tiden.

2009-11-04 @ 09:28:02
Postat av: Klara

jag tror det kommer bli kanon med gurra efter lite jobb :) Han gjorde ju ett riktigt bra språng sista glöm inte det :) Du kämpade på bra!

2009-11-04 @ 09:54:03
Postat av: Rebecca

Man måste få lite motgångar för att uppskatta medgångar ordentligt! Så resonerar jag :) Och det kan aldrig bara gå uppåt, hur skulle det se ut? Man måste kämpa!

2009-11-04 @ 10:39:10
Postat av: Emma

aldrig roligt med sånt här! tyvärr har vi alla SKITperioder. så jäkla tråkigt när de inträffar bara. Kämpa på som vanligt bara! KRAM

2009-11-20 @ 16:48:25
URL: http://emmaschwartz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback