4 oktober 2009

Himla tråkigt att blogga just nu, men tänkte iallafall skriva lite om gårddagen! Gårdagen var hysteriskt rolig! Var ju på en av världens bästa förfester till att börja med, Ladies Night i mässhallen. Vilken stämning, och fy fan vad jag älskar Martin Stenmarck! Det var som sagt riktigt roligt, tur var väl också att man hade underbart sällskap under kvällen! Efter mässhallen blev det en lång, härlig utekväll på Hugos med mina absoluta favoriter! Tack hörni, ni vet verkligen hur ni ska göra för att få fram det där extra stora leendet! Taxi hem och jag somnade som ett litet barn så fort jag la huvudet på kudden hihi

Idag har jag spenderat eftermiddagen hos mormor och morfar, ätit god mat och haft härliga diskutioner med släkten som sedan slutade med bio och Flickan som lekte med elden. Riktigt bra film, men jag tycker den är vidrig. Fast precis så sa jag ju om Män som hatar kvinnor också.. Ser iallafall emot den tredje filmen!


Det får bli mycket "fritidssnack" i bloggen ett tag framöver nu då hästarna fortfarande inte är igång pga min ryggskada. Tömkör och longerar Gustav så mycket jag orkar och nu har även Issa hjälpt mig att rida Samantha då hon är helt omöjligt att tömköra och jag vill inte överanstränga henne i pessoaselen för mycket. Tack Issa! Får se om det blir någon tävling till helgen, ser osäkert ut pga flera anledningar. Känns som jag tappat motivationen och det är verkligen inte bra!


Hur gör ni för att få motivationen tillbaka när det känns som att den är helt bortblåst?

puss tess

 

Kommentarer
Postat av: tess

tar en paus så jag kan bli sugen igen :) eller gör det tristaste som finns så är det roligare att göra det roliga igen haha

2009-10-05 @ 07:54:54
URL: http://blondiieistallet.blogg.se/
Postat av: cattis

får du reda på hur så kan du ju vidarebefodra infon till mig :p

2009-10-05 @ 21:07:44
Postat av: Bella

Gör de du tycker är kul. Det är ju för din egen skull och ingen annans som du håller på med hästarna. Inget som säger att du behöver tävla och träna jämt. Ta ett litet brake med sånt ett tag :) Och detär ju inte ovanligt att motivationen brister såhär när det går mot tråkiga, mörka lerigat ider heller.

2009-10-06 @ 09:00:57
URL: http://asterix.blogg.se/
Postat av: Emelie

Absolut . Jag har inte tränat regelbundet på över ett år och nu har jag kommit igång igen , och herregud va roligt det är =)

2009-10-06 @ 13:53:28
URL: http://emakvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback