12 september 2009

Debut träning .

Konstig dag på något sett, vet igentligen inte varför. Riktigt segt, kanske pga vädret. Hur som helst, varit med min fina nästan hela dagen. Jag blir så trött på mig själv! Hatar när jag blir sur ocg irriterad och det går ut över dig, de är det sista jag vill! Jag vet att du bara vill mig väl och jag borde fan tåla skämt någon gång ibland men idag slog de slint helt och hållet, och jag ber verkligen om ursäkt. Du är de absolut finaste jag har, vet inte vad jag skulle göra utan dig, du gör mig så obeskrivligt lycklig!! Jag tycker om dig så mycket Marcus, bara så du vet ♥


Hur som helst, stallet på eftermiddagen idag. Fick hjälp av Anna idag så hon red Samantha. Ska ev. hjälpa mig en gång i veckan och rida ut i skogen på henne, skulle vara toppenskönt! Sen var det dags för hoppträning för Gustavs del, debut för honom. Andra gången jag hoppar honom och jag tror nog att det var första gången han hoppade ordentligt. Duktig var han iallafall, riktigt pigg och fin idag! Har jättesvårt med avstånd osv men för att vara första gången så ordentligt är jag jättenöjd! Ska jobba vidare på galoppen och konditonen sen blir de lite mer bomövningar osv flera dar i veckan då han blir lite nonchalant ibland. Men ja är nöjd som sagt :)

 

Nu ska jag mysa i soffan, är ju lördag idag! Imorgon fyller pappsen år, sen blir det stallmöte och husvisning!

puss tess


Kommentarer
Postat av: Frida

hihi tess det där med att det slår slint i huvet på oss tjejer är helt normalt ;)

haha det händer alla.

2009-09-12 @ 22:45:15
URL: http://friduusss.blogg.se/
Postat av: Åsa

aaw så söt han är, ser ut att ha megamjuka gångarter :) fick mig ett gott skratt när din papps ropade på olydiga teddie hihi ^^

2009-09-12 @ 23:30:31
URL: http://fillihoe.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Ser riktigt fin ut!

2009-09-13 @ 00:27:30
URL: http://beatingheart.blogg.se/
Postat av: Caroline

Ser trevligt ut som vanligt när du rider. han verkar ju vara riktigt glad och positiv där! Härligt steg också, kommer nog bli en toppenhäst!

2009-09-13 @ 14:26:35
URL: http://ecarolines.blogg.se/
Postat av: Carro

Vilken fin häst! Tror allt släpper snart och då kommer ni bli jätte bra!

2009-09-13 @ 22:12:23
URL: http://nogg.se/carolinerydberg
Postat av: alexx

vad fiiiiin han har blivit! :D och så duktig han är ändå med tanke på hur lite han har hoppat, inget vinglig eller nått. SUPER! ska bli spännande att se sen när det går att höja lite mer :)

2009-09-14 @ 08:08:17
Postat av: Siri

Åh, vad fiiin han är!

Det kommer nog bli helt superbt för er.

Han ser ut att röra sig riktigt trevligt också.

Härligt! :)

2009-09-14 @ 15:40:53
URL: http://omsiri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback