19 september 2009

Tävling.

Som sagt. Lokal hoppning på Åby Ridklubb. Gick bra att köra dit, gick även bra att backa, stolt över mig själv ;) hihi Resultatmässigt gick det inte bra, ridmässigt kändes de inte super och känslan var långt ifrån bra. Uppenbart att vi är inne i en svacka just nu.. Så skiter i att åka imorgon, känns dumt. Nu backar vi tillbaka och rider lågt igen och försöker få tillbaka den bra ridkänslan vi hade för ett tag sen.. Riktigt jävla deprimerande!!

100 cm bed A0/A0.
Kändes lugn och fin på framridning och framhoppning. Kände mig taggad som fan då omhoppningen verkligen passade oss! Gick in med en bra känsla och ett toppenhumör. Gick ut med en kass ridkänsla och en mindre bra humör. Hon rev ettan, riktigt jävla slarvpet, super nonchalant och släppte benen helt enkelt, piss att riva ettan!! Rev även 6B, också helt onödigt. Stack och blev lång in i kombinationen räcke-räcke (7m) och bara sprang egenom B-hindret mer eller mindre. SÅ onödigt.. Var så jäkla besviken när ja kom ut från banan, både på mig själv, för ja kunde fan ridit bättre än så + att ja blev lite besviken på Sami då hon fasiken ska nolla o 1m!

110 cm bed A0/A0.
Riktigt fin på framridning och framhoppning. Sträcke dock till, min redan onda rygg, på framhoppningen då Sami hoppade av stort som fasiken på oxern aj aj! Fick lite pepp-talk från min underbara pojkvän och gick in på banan med ett bra humör. Var en sjukt teknisk bana, en riktigt Micke bana! Hon kändes osäker, stod emot och lite lojj. Rev 3A, dessa jävla kombinationer!!! (räcke-oxer 6,80m) Så blev ett jävla retligt pet, är så trött på dessa nedslag! Dock glad att hon inte stannade någonting, varken på banan eller framhoppningen. Men som sagt, kändes som hon stod emot. Vi kom fel och jag blev hängade i handen som fan, usch så besviken på mig själv.. :(


Men får ladda om nu.. Får inte ha så höga krav på mig själv. Men ja vill så mycket och de händer så jävla lite! BlääÄ! Men i övrigt var det en mycket rolig tävlingsdag med fantastiska människor :) Tack älskling för att du var med och tack mammsen för att du bara är så bra ;) hihi <3



puss tess

Kommentarer
Postat av: jennie

ser ju glad ut iaf:) men ta ett steg tillbaka och hitta rytmen och låt det bli sådär roligt igen! det tjänar ni på i längden :)

2009-09-19 @ 22:49:05
Postat av: Emelie

Såg du vem det var som tog kort igår på tävlingen? Eller vilken hemsida de fanns på? Jag missade det totalt.. :S

2009-09-20 @ 12:04:46
URL: http://pemme.blogg.se/
Postat av: Anonym

Oj, här var det många jävlar... hehe.. Aldrig kul när de står emot, man blir så nojig då om de har ont någon stans, skönt hon inte stannade iaf!

2009-09-20 @ 16:27:48
Postat av: m

stolt fotograf till den bilden :D hihi

tycker de va bra ridet, 1pet i 1,10 e ju inte dåligt iaf :)

2009-09-20 @ 18:37:31
URL: http://melindaaaa.webblogg.se/
Postat av: Sofia Boström

som du säger själv, SLUTA ATT VA SÅ JÄVLA HÅRD MOT DIG SJÄLV! Ut och ha kul, det är inte blodigt allvar! :D PUSS <3

2009-09-20 @ 20:29:23
Postat av: Linn Skjetne

Bara nya tag, man kan inte vara bäst jämt. Men ni alltid oerhört snygga, älskar bilden :)

2009-09-26 @ 20:24:58
URL: http://younghorses.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback