2 september 2009

En dag kvar .

Har varit lite seg med uppdateringen sedan Marcus kom hem från Cypern, ber om ursäkt för det. Men har velat spendera lite tid med honom och inte med datorn ett tag hihi

I måndags var det först stallet. Red upp till ridhuset med Samantha och red lite dressyr, hon var superfin! Hittar verkligen nya ridsätt på henne hela tiden vilket känns toppen, eftersom det går åt rätt håll. Kunde faktiskt rida igenom hela LA:1 utan några större missar, heja oss! Sånna stunder som då blir man faktiskt lite sugen på att tävla dressyr på henne, men jag är aldeles för feg för de hihi Gustav fick sig ett ridpass på banan, uppsittningen funkade helt ok faktiskt! Fick trava över lite bommar och jösses så nonchalant han är, skärpning Gurra! Hur som helst, efter stallet blev det en sväng till Anna och snygga till naglarna, blev supersnyggt! Sedan fick jag äntligen träffa min underbara, något sjuka, pojkvän! Oh så skönt det var att få krama om min goding!

Tisdagen tillbringades i stallet till stor del. Issa och Proveny har flyttat till oss nu, riktigt mysigt :) Blev lite markarbetsjobb för Samanthas del. upphöjda bommar på böjt spår med 1,00m på innersida och 1,25m på yttersida. Sedan studshoppning med bom 3,5m räcke 3,5m oxer 3,5m räcke och 3,5m bom. Jättelydig och fin, lite hög nacke över studsen men annars kalas, känner verkligen skillnad på henne. Tömkörde lillskiten över upphöjda bommar, samma avstånd som Sam gick på. Måste jobba mer bommar med honom, han sprang verkligen rakt igenom dom! Men tror han är inne i en liten växtperiod nu också.. Sen till Marcus på kvällen, min fining :)



Idag då, dagen innan den stora dagen D som folk vill kalla de. Stallet, blev ridning på Gurra. Uppsittningen gick bra idag, härligt! Red även med sporrar på honom idag, då jag tycker jag får dålig respons från skänklar och spö och det gick faktiskt lite bättre idag. Men får öka havren, jesus så lat han är! Snacka om att jag får arbeta under varje meter han rör sig! Ska ringa Susanne i nästa vecka och kolla om hon har några träningstider. Sam vilar idag, ska få sig en liten arbetsrunda på stubbåkern imorgon.

Annars då? Idag har jag städat, hjälpt mamma och försökt planera till festen på lördag. Men får bara ångest, vet inte alls hur jag ska ha de.. Välkommstdrink och tårta är iallafall klart, så något är gjort åtminstone. Hoppas på bra väder, gråter om de regnar, vi som ska vara ute! Men nä, nu har ja inte tid att skriva mera, massor att göra!

puss tess


Kommentarer
Postat av: Jenny

Fyller du år i morgon? Alltså 3 sep?

2009-09-02 @ 22:52:26

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback