21 september 2009

Tävlingsfilmer .

Nu ska jag åka till stallet, släppa ut hästarna och fixa allting. Ska rida båda två också, och hittar jag min gräsliga klippmaskin så ska Samantha rakas också.. Om min rygg pallar sen så ska jag till Klarus och rida med henne :) Dock har jag fruktansvärt ont i ryggen redan nu och ska rida två hästar nu på morgonen så vi får se. Ikväll ska jag, tro det eller ej, på fotboll med min älskade!

Nu tävlingsfilmer från Åby, först 100 , sen 110..



puss tess


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tycker inte det ser ut som hon står emot och är loj. Tvärtom. Nedslagen finns det ju förklaringar till. Ser mkt bättre ut än på träningen, här har hon en bättre galopp som är starkare, även om det blir att hon gör lite överilade språng ibland.

2009-09-21 @ 12:51:32
Postat av: Anonym

Skit snygg modell!

det gäller inte att alltid skylla på hästen! som den första sa. det finns förklaringar till alla pet.

första hindret i första klassen , slänger du dig fram lite mycket på hennes hals. därav pet. andra klassen du släpper henne lite innan kombinationen. det ser ut som det iaf. då är det inte så konstigt att hon drar iväg!? I andra klassen, så lägger du henne aldeles för nära på hindret, så hon hinner inte upp. INget skitpet, utan ryttarmiss.



annars ser det mycket bättre ut på tävling än träning! Lycka till!

2009-09-21 @ 16:23:15
Postat av: alexx

ojojoj, nu har man nog förstått fel. Jag har kännt tess länge, och hon skyller aldrig på hästen utan alltid på sig själv. Jag tyckte iallafall att det såg bra ut och sami kunde gott ha bjussat lite på sig själv. Hoppas ni hittar tillbaks till den bra formen! :)

2009-09-21 @ 17:58:05
Postat av: Rosanna

Det ser ut som att hon blir lite lång och stark stundtals, därav nedslagen. Annars ser det riktigt fint ut :)

2009-09-21 @ 22:56:29
URL: http://kattmedpistol.blogg.se/
Postat av: bella

Tycker det ser fint och prydligt ut generellt sett. Nedslagen i mina ögon ser ut att vara en kombination av att hon blir stark och att du rider iväg henne lite innan hinder. På en häst som är så het och laddad räcker det med minsta lilla signal från en själv som ryttare för att de ska "dra iväg" mot hindret och att man då får "skiten" efteråt. Vet att det är svårt att rida hästar som är lite hetare och ligger på, men har du testat att lätta lite i handen? Det ser stundtals ut som att hon blir lite irriterad för att du håller lite hårt i handen?



Tror även att hon drar lite och hoppar på fart för att styrkan inte riktigt finns där ännu. Hon tappar orken att sätta under sig och hoppa med ryggen, därav nedslagen.



Fortsätt träna mycket serier som bromsar samtidigt som det stärker=) Jättefint ridet annars!!

2009-09-23 @ 14:39:41
Postat av: sara

tycker du rider jätte bra oavsätt vad de andra säger, alla ryttare kan få nedslag, även dom bästa så tror inte att du skyller på hästen, nog bara skit snack av nån som är svartsjuk, sen tror jag inte att de är så duktiga så det se ALLA fel på en film! bara bullshit, du rider jätte bra, nedslag händer oss alla, bara att kämpa på!

2009-09-23 @ 14:48:28

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback