22 september 2009

Hej kära bloggläsare! Hoppas det är bra med er :) Har varit inne i stan under förmiddagen och pysslat lite, fått naglarna fixade och hämtar kryddor åt mammsen. Nu ska jag fixa i mig lite lunch innan det är dags att åka tillbaka till stallet och rida Samantha. Ikväll ska Gustav träna för DS, lär blir riktigt intressant! hihi Rakade förresten Samantha igår, gick superbra. Men jag hatar min klippmaskin så vill ha en ny innan jag klipper Gurra. Söker efter en maskin utan sladd, som inte är för stor och tung, den ska klara av att klippa ben och huvud också. Ett extra plus är även om den inte låter som en jävla grävmaskin! Har någon av er några tips på bra klippmaskiner? :)


Ett Grattis till Yvette idag också som fyller år, hoppas du får en bra dag :) Men nä, ni får mer uppdatering ikväll, nu måste jag ut till stallet! Förresten om kommentarerna från tävlingen, jag skyller verkligen aldrig på hästen i vanliga fall men denna gång kunde jag faktiskt inte gjort så mycket mer annorlunda, hästen kunde ställt upp lite. Första nedslaget i 1m är totalt nonchalant, hon lägger ner vänsterfram och tappar bak tidigt. Andra nedslagen, hon sticker inför kombinationen och får för trångt. Hon är igentligen kvick i benen så hon kunde engagerat sig lite mer där. Nedslaget i 110, kom nära och stod emot där, men likadant. Hon kunde använt sig av sin kvickhet. Jag kunde faktiskt inte ha gjort någonting annorlunda. Skyller som sagt sällan på hästen..

puss tess

Kommentarer
Postat av: n

ååh lägg gärna ut en liten filmis på gustav! det skulle vara så himla kul att få vara med och följa hans utvecking! :D Det är nästan det bästa med din blogg: att du ofta lägger ut filmer ! och så tänkte ja fråga om du ska ut och fota några mer tävlingar snart?

2009-09-22 @ 19:46:52
Postat av: tess

neej, det gör du verkligen inte.. kan ju vem som helst som TITTAR på filmerna se att hästapållen slarvade stundtals

2009-09-23 @ 07:44:43
URL: http://blondiieistallet.blogg.se/
Postat av: Yvette

Tack så mycket stumpan! :) Dagen var toppen!!!

2009-09-23 @ 09:49:48
URL: http://vt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback