Nyheter

Polis och militär jagade skenande häst i Stockholm.

Polisen och militären jagade en skenande häst genom centrala Stockholm. Efter en timmes flykt kunde hästen fångas in. Hästen, som tillhör den beridna högvakten, kastade av sin ryttare i korsningen Vasagatan - Kungsgatan och fortsatte sedan över till Kungsholmen.
Den har setts på S:t Eriksgatan och nu senast vid Stadshagen, sa Mikael Petterson vid Stockholmspolisen.

Ryttaren skadades efter att ha kastats av mot gatan.
Jag vet inte hur pass allvarligt det är, med henne men hon fördes till sjukhus med ambulans, säger Mikael Petterson. Hästen kunde stoppas strax före Huvudstabron i Solna i riktning mot Bromma, efter drygt en en timme på flykt. Enligt polisen ska hästen ha klarat äventyret bra utan skador. Vad som låg bakom hästens plötsliga frihetsbehov är oklart.



expressen.se

Ganska sjukt? Vilken chock jag skulle få om jag fick se en skenande häst mitt i city! Och btw, vad tänkte gubben i den oranga skåpbilen?! "Äh ja skiter i att bromsa eller veja mot den där 500kg mörka klumpen som kommer springades" WHOOT!? hahaha sjukt, sinnessjukt! Skönt att hästen klarade sig oskadd iaf. Dock är man ju lite nyfiken på vad det var som fick den att kasta av sin ryttare och börja skena..

puss o kram tess


Kommentarer
Postat av: Sofia iaa Boström

reagerade prick samma sak på skåpbilen, idiot!

2010-04-28 @ 20:45:04
URL: http://sofiaiaa.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jag tänkte exakt samma sak! - När ska han börja bromsa liksom?!

Idioter!!

2010-04-28 @ 23:11:46
URL: http://lisakarolin.blogg.se/
Postat av: Malin

Tur det gick bra! för några år sedan när jag va i stallet kom en polisbil insladdandes på gården och tog en transport och körde iväg lika fort. "whaaat?" tänkte jag . Någon timme senare kom Polisen tillbaka med en stackars häst som rymt (från ett annat stall på andra sidan falun) . Den hade sprungit 1 mil in till centrum. Polisen åkte till oss o hämtade transporten och direkt hästen såg den hade den mer eller mindre gått in själv (va väl det enda den kände igen i stan). Den stod hos oss några timmar innan dom fått tag på ägaren. Han hade ramlat på kullersten och skrapat upp ena sidan av magen och ett litet sår på benet, men i övrigt mådde han bra. Läskigt när dom kommer lös sådär!

2010-04-29 @ 10:23:50
URL: http://malvaa.blogg.se/
Postat av: Pernilla - en liten blogg om min häst m.m :)

Oj då, så det kan gå. Haha jag skulle bli riktigt snopen jag med om en häst sprang omkring i city bland bilarna.. Inte direkt så man har en hink havre att locka med heller :D

2010-04-29 @ 12:54:44
URL: http://tintin.devote.se
Postat av: Lina

Det märks iaf att hästen är jääävligt van vid trafik, den ser inte det minsta rädd ut. I tidningarna har det ju stått att den ''skenat'', det där är ju snarare rätt lugn galopp. Ser mest ut som om den är på utflykt :p

2010-04-29 @ 14:18:46
Postat av: Lamia - TÄVLING! SCHABRAK FRÅN EUROSTAR

Stackarn, vad läskigt det måste varit för den :/

2010-05-05 @ 19:25:48
URL: http://lamiamichelle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback