21 augusti 2010

Stressigt .

Vilken jäkla dag på jobbet! Fullt upp hela jäkla tiden och folk som är helt hysteriska. Blev kassatid hela dagen och det känns i min rygg just nu, men det är bara le och se glad ut. Men nu ska de bli skönt med två dagars ledighet!


Kom hem och red lite på plutten. Testade nya bettet och han tyckte väl att det var sådär, men han är nog bara ovan. Jag fick trots allt en bra ridkänsla och galoppen kändes så bra idag! Red lite lösgörande och checkade så broms och gas fungerar inför morgondagen. Känner mig otäckt peppad! Verkligen laddad inför den här tävlingen, tror det beror på förra helgens otroligt fina ridkänsla + att han gått kalas hela denna vecka. Känns bra trots att jag inte tagit ett skutt sen förra helgen! Bara för de går de väl skit, men sånt är livet ;)


skutta gärna såhär imorgon pluttis!

Hästen blev förresten knoppad. Försökte verkligen att skita i de, men tror jag har någon form av tvångssyndrom, bara måste knoppa inför tävling! Hästen blir snyggare (enligt mig) + att det bara tar max 10 minuter. Så nu är han knoppad, borstad och lindad precis som vanligt. Dock kommer han få gå ut i hagen imorgon i några timmar innan vi åker eftersom vi inte ska åka förns 11.30. Så knopparna lär vara borta då eftersom jag inte orkade sy idag.. Men blir ändå lång tid i stallet innan, ska smörja och packa på morgonen och göra allt de sista. Tänkte ta med mig kameran imorgon och fota hur jag packar transporten osv inför tävling :) :)

Nu - sängen! Hoppas på att få till en hyffsad ritt imorgon, håll tummarna för oss!

puss och gonatt


Kommentarer
Postat av: johanna

bara lite nyfiken varför är han lindad kvällen innan tävling ? är det något bra med det ? :) lindar du med back on track paddar?:)

2010-08-21 @ 22:37:34
Postat av: Linda

Det kommer gå skit bra tess när du har en så bra inställning :)

2010-08-21 @ 23:28:09
URL: http://lindaboquist.blogg.se/
Postat av: Emelie

Oj, 10min att knoppa? Jesus. Hur mycket jag än rycker Zigges man så blir den aldrig så tunn eller enkel att det tar 10 min. Suck!

Och knoppar gör hela hästen! Jag kan inte heller åka på tävling utan det. Upplever även att Z sträcker på sig liiiite extra och tycker han är skitsnygg ;)

2010-08-22 @ 09:27:24

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback