4 augusti 2010

Vilken vecka!

Har gått från magsjuk och inte orkat någonting till väldigt mycket jobb- och stalltid på bara några dagar! Tänker inte be om ursäkt för dålig uppdatering, ni vet varför det inte uppdateras när jag jobbar - hinner helt enkelt inte.


Igår måste jag bara berätta iallafall! Red ett av dom bästa passen hittils på Gustav. Jobbade mycket med lösgörande och var riktigt noggrann med halterna och igångsättningarna. Jobbade skritt - halt - skritt - skänkelvikning - halt - skritt osv till att börja med. På så sätt blev han väldigt mjuk och lydig redan från början. Hittade sedan ett bra flyt i traven där ja jobbade i princip likadant med att flytta undan för skänkel, halt och igångsättningar. I galoppen blir allt jobbigare och mycket svårare. Han blir grymt stark och har verkligen mycket svårare i höger - så även jag. Men jag hittade ett knep för att komma vidare!

Jobbade med att trava honom runt fyrkanten, jobba öppna på långsidan sedan i hörnet gå ur den och direkt in i galopp. Galoppera in på volten ett varv sedan trav och bara några steg efter halt. Sen igång i trav och likadant igen, på båda långsidor och i båda varven. Satte superfina fattningar tillslut och kunde lugnt sakta av utan att rusa iväg, supernöjd just med det! :)



Idag red vi ut en sväng tillsammans med Manne och Jossan, imorgon väntas hoppträning för BS :)

Kommentarer
Postat av: Linnea

ni är så snygga ihop :)

2010-08-05 @ 01:27:32
URL: http://hastliv.webblogg.se/
Postat av: Carro

Kul för dig! Hoppas den bra känslan håller i sig nu :)

2010-08-05 @ 06:54:35
URL: http://carolinedjerf.blogg.se/
Postat av: Klara Lindström

vihuu syskonen får träna ihop idag :D:D

2010-08-05 @ 10:59:31
Postat av: Sigrid

Roligt med framsteg!

2010-08-12 @ 19:55:53
URL: http://sosigog.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback